Pitoras Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) Stworzyłem mały programik do generowania wpisu składów gdy np. chcemy sobie podmienić skład w scenariuszu w trybie jednoosobowym. Program wylicza orientacyjną długość składu, przedstawia które pojazdy zostały wybrane oraz podgląd jak pojazd wygląda. Do działania wymagany jest .NET Framework w wersji co najmniej 4.5 Miłego tworzenia 😄 Aktualna wersja: 2.0.2 Download: https://1drv.ms/u/s!Aj9MYHeduqx7knTxu6uPNFqoNzkr?e=IoMI5B Przy uruchamianiu, Windows może "krzyczeć" o niebezpieczny plik. To z uwagi pewnie że jest przycisk kopiowania do schowka. Update 25.11.23: Dodano kibelki Dodano nowe malowania 4E Pogrupowano listy Dodano możliwość zapisu i wczytywania składu Dodano możliwość usuwania ostatniej pozycji ze składu. Update 13.12.23: Poprawiłem błąd związany z błędnym przypisywaniem wagonów 112A. Edited December 13, 2023 by Pitoras 20 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colanda_PL Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Czy za to nie ma czasem bana na mp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikrk Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 9 minut temu, Colanda_PL napisał(a): Czy za to nie ma czasem bana na mp ? To jest do trybu single player, nie będzie za to bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox11 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 EP08 brakuje trzymaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Nawiasem mówiąc w grze wieloosobowej też przydałby się taki generator który dla danego numeru losowo z pośród kilku zaprojektowanych składów wybiera za każdym razem inny różniący się np: ilością wagonów czy kolejnością. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista_ezt Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 (edited) A w jaki sposób to pobrać? Ponieważ po kliknięciu w linka pokazuje się strona OneDrive'a, na której nic nie ma? Edited March 16, 2023 by maszynista_ezt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 (edited) Dziwne, u mnie działa Edited March 19, 2023 by Pitoras Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista_ezt Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Dzięki. U mnie to był problem przeglądarki, ale już rozwiązany. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Dzięki. Działa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilosek Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 (edited) jak to dodac? Edited March 23, 2023 by gilosek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilosek Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Pomoże ktoś? nie umiem tego dodac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted March 31, 2023 Author Share Posted March 31, 2023 (edited) Update 31.03.23: Dodane zdjęcia dla wagonów 412W Dodano dla wagonów towarowych, masę wagonu (później też dla osobowych się pojawi) Dodano brakujący tabor Zdjęcia teraz są w pliku exe, a nie luzem w osobnym folderze Link pozostaje bez zmian: https://1drv.ms/u/s!Aj9MYHeduqx7j3zx4hPCupDAEpaJ?e=1JErj0 Edited March 31, 2023 by Pitoras 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrejSki Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) Pociagoinator3000_public.zip - Niepowodzenie – Wykryto wirusa Trojan:Wacatac.H!ml Edited April 1, 2023 by BrejSki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted April 1, 2023 Author Share Posted April 1, 2023 36 minut temu, BrejSki napisał(a): Pociagoinator3000_public.zip - Niepowodzenie – Wykryto wirusa Trojan:Wacatac.H!ml W pierwszym wątku jest napisane że może krzyczeć o to z racji na przycisk kopiowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Czy będzie update moda? Dodali nowe malowania do ET43 oraz wagony gruszki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksaszu Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 55 minut temu, Marcos napisał(a): Czy będzie update moda? Dodali nowe malowania do ET43 oraz wagony gruszki. Tutaj masz stworzony generator przeze mnie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Jkaie składy można wygenerować? Tylko te co są dostępne we wczesnym dostępie czy również inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted November 25, 2023 Author Share Posted November 25, 2023 Update 25.11.23: Dodano kibelki Dodano nowe malowania 4E Pogrupowano listy Dodano możliwość zapisu i wczytywania składu Dodano możliwość usuwania ostatniej pozycji ze składu. Download: https://1drv.ms/u/s!Aj9MYHeduqx7knTxu6uPNFqoNzkr?e=IoMI5B 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted December 13, 2023 Author Share Posted December 13, 2023 Update 13.12.23: Poprawiłem błąd związany z błędnym przypisywaniem wagonów 112A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
henek Posted January 7 Share Posted January 7 Czy można jakieś info? Gdzie i do jakiego pliku dodawać to, co skopiowałem do schowka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korsarz Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Kopiujesz tak jak widać na zdjęciu poniżej Edited January 7 by Korsarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
henek Posted January 7 Share Posted January 7 Chyba nieprecyzyjnie zadałem pytanie. Przy pomocy generatora stworzyłem skład. Skopiowałem do schowka. W jakim pliku należy dokonać zmian aby podmienić skład? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChalwaBechatex Posted January 7 Share Posted January 7 Czy kolega planuje jakiegoś githuba? Chętnie zrobię review, ale nieznanego pliku .exe w ciemno nie pobiorę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glendathu Posted August 9 Share Posted August 9 Pierwotnie pobrałem wersję Simrail Wiki, ale teraz odkryłem najnowszą wersję tutaj. Czy jest szansa na aktualizację ET22? i ewentualnie ustawienie zmiany języka na angielski? Na szczęście w telefonie komórkowym jest Tłumacz Google, więc mogę zapisać, które przyciski do czego służą. Ale byłoby łatwiej po angielsku. Dziękuję bardzo! >translated with DEEPL< Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivgvir Posted November 13 Share Posted November 13 W dniu 7.01.2024 o 20:28, henek napisał(a): Chyba nieprecyzyjnie zadałem pytanie. Przy pomocy generatora stworzyłem skład. Skopiowałem do schowka. W jakim pliku należy dokonać zmian aby podmienić skład? Nikt nie odpowiedział, więc ponawiam pytanie: w jakim pliku należy dokonać podmiany. Na zdjęciu pokazano tylko katalogi. Chyba nie o t.o chodzi. Generator nie wypluwa z siebie katalogów przecież. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts