KIEROWNIK Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 5 godzin temu, kartofelekelemelek napisał(a): Warszawa-Łódź i jeszcze kiedy będzie następna aktualizacja? W trakcie prac jest ta trasa jak skończą to będzie - tak samo aktualizacja jak skończą to będzie
DonRonnon Posted January 2 Posted January 2 Tarnów - Muszyna - Krynica Zdrój. Trasa fajna - górzysta, dwu torowa w części 🙂 reszta jednotorowa z mijankami. To by było wyzwanie. 3
HrabiaSrakula Posted January 6 Posted January 6 oj tutaj przemawia przez każdego sentyment :) ja bym chciał Wawa Wschodnia - Wrocław Główny przez Skierniewice, Łódź, Kalisz, Ostrów Wlkp, Olesnice Rataje, Wro Nadodrze:) taki powrót do lat 90' ale to sie nigdy nie stanie tak myślę. Wszystko jedno, co zrobią będzie radość (byle zrobili ;) 1
Yarecky Posted January 25 Posted January 25 Jak dla mnie to LK 1, LK 7, LK 8 , LK26, LK 12, LK 22. LK 25 no i LK 131. 1
DinoLover Posted March 21 Posted March 21 (edited) Ostrołęka - Tłuszcz Tłuszcz - Ostrołęka Edited June 18 by TobiX_22
Kaczy Posted March 22 Posted March 22 W dniu 3.10.2023 o 16:21, Kaczy napisał(a): Tor doświadczalny Instytutu Kolejnictwa w Zmigrodzie Dziękuję za przyjęcie mojej sugestii 🙂 1
lochm Posted March 22 Posted March 22 trasa 351 ; Szczecin- Poznań trasa 353 : Bydgoszcz - Poznań poza programen :): W-wa- Gdańsk 1 1
Data Posted April 2 Posted April 2 oczywiście że Kraków - Katowice przez LK133 😀 Katowice i Kraków już są, wystarczy połączyć 😉 2 4
Conrad Posted April 2 Posted April 2 Warszawa - Łódź - Wrocław Wrocław - Opole - Gliwice - Katowice 3 5
PengiBuilds Posted April 10 Posted April 10 Trasa z Poznańiem, moja ulubiona jest Poznań - Piła z EN57AKW albo EN57AL 😁 5
Maciej_ZG Posted April 10 Posted April 10 (edited) Jak dla mnie dla sentymentu z dzieciństwa - LK283...ale to musiało by być połączone z wprowadzeniem SP42/SM42 oraz SU45 które kursowały na tej trasie 😀 3 tunele oraz most którego koniec końców Tom Cruise nie wysadził w powietrze... Edited April 10 by Maciej_ZG 1
F1_kkus Posted April 29 Posted April 29 W kwestii najbardziej realnej trasy, która prędzej czy później się pojawi to Warszawa - Poznań - Berlin z kolei wymarzona trasa to D29-354 Poznań Główny - Piła Główna, moje rodzinne strony lecz zdaję sobie sprawę, że taka niszowa linia raczej się nie pojawi 😜 (No chyba, że tryb tworzenia własnych tras się pojawi) 1
marmur87 Posted May 1 Posted May 1 Cały Transsib w skali 1:1 😁, ale tak bliżej planety Ziemia to trasa Katowice->Rybnik->Wodzisław Śl.-> Chałupki i ew. Bogumina (już w CZ) byłaby bardzo mile widziana.
W13D2M1N Posted May 23 Posted May 23 Wprawdzie Hel już się przewijał kilka razy ale trasa Hel > Gdynia, Gdynia > Hel ze składami z lat 80-90. Coś pięknego 😉
mkamecki Posted June 30 Posted June 30 W dniu 16.01.2023 o 18:59, marcelolasher napisał(a): Według mnie przydałaby się linia nr 3 Warszawa - Poznań - Berlin, która utworzyłaby połączenie Polski i Niemiec, dając dostęp do połączeń międzynarodowych. Zdecydowanie trasa Warszawa - Poznań do tego stacja w Kole z możliowścią dyżuru (moje miasto). Następnie Poznań - Wolsztyn i dodajcie Parowóz PT47-65 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now