maciek234444 Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 (edited) Hej mam pytanie czy casami na pulpicie kostkowym w będzinie też wam nie działa nie raz semafor który wpuszcza pociągi od strony dąbrowy górniczej ? Bo wczoraj miałem taką sytłacje że nie mogłem ustawić przebiegu pociągu klikałem kila razy w '' Guzik''' i nic dopiero jak wyszłem i wszedłem zadziałało 🙂 Edited January 31, 2023 by maciek234444
0x8000ffff Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Chodzi o Będzin czy Łazy Łc? Zresztą to nie takie istotne. Może próbowałeś ustawić sprzeczny przebieg, może nie zwolnił się przebieg po poprzednim składzie, a może któryś rozjazd był źle ułożony i ustawienie przebiegu nie było możliwe. Dużo tych "może", bo bez oglądu sytuacji, jaką wtedy miałeś na pulpicie trudno coś konkretnego powiedzieć. Ja na swoich dyżurach nie miałem takich "awarii" 😉
SIMRAIL Team GoppelPL Posted January 31, 2023 SIMRAIL Team Posted January 31, 2023 Następnym razem, kiedy spotkasz taki problem zrób screen pulpitu i opisz dokładnie, od którego semafora, do którego semafora chciałbyś podać przebieg. W ten sposób będziemy mogli pomóc 🙂
Artur_G Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Upewniam się tylko, czy problemem jest WJAZD z Dąbrowy, czy może WYJAZD? Bo w przypadku wyjazdu istnieje taki mały "haczyk" w postaci kolejności nastawiania.
maciek234444 Posted February 2, 2023 Author Posted February 2, 2023 hej chodzi o wjazd od strony dąbrowy górniczej
Recommended Posts