maciek234444 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Hej mam pytanie czy casami na pulpicie kostkowym w będzinie też wam nie działa nie raz semafor który wpuszcza pociągi od strony dąbrowy górniczej ? Bo wczoraj miałem taką sytłacje że nie mogłem ustawić przebiegu pociągu klikałem kila razy w '' Guzik''' i nic dopiero jak wyszłem i wszedłem zadziałało 🙂 Edited January 31, 2023 by maciek234444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Chodzi o Będzin czy Łazy Łc? Zresztą to nie takie istotne. Może próbowałeś ustawić sprzeczny przebieg, może nie zwolnił się przebieg po poprzednim składzie, a może któryś rozjazd był źle ułożony i ustawienie przebiegu nie było możliwe. Dużo tych "może", bo bez oglądu sytuacji, jaką wtedy miałeś na pulpicie trudno coś konkretnego powiedzieć. Ja na swoich dyżurach nie miałem takich "awarii" 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek234444 Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 w Będzinie tak miałem wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted January 31, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 31, 2023 Następnym razem, kiedy spotkasz taki problem zrób screen pulpitu i opisz dokładnie, od którego semafora, do którego semafora chciałbyś podać przebieg. W ten sposób będziemy mogli pomóc 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur_G Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Upewniam się tylko, czy problemem jest WJAZD z Dąbrowy, czy może WYJAZD? Bo w przypadku wyjazdu istnieje taki mały "haczyk" w postaci kolejności nastawiania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek234444 Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 hej chodzi o wjazd od strony dąbrowy górniczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts