Chamski Dowcip Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Witam serdecznie Jeżeli jesteś za pomysłem to zapraszam do ankietowania lub jeżeli chcesz wyrazić swoją opinie na ten temat to możesz pod postem skomentować. Pozdrawiam Edited January 31, 2023 by Łukasz Woszczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Ridan Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Od tego są dyżurni ruchu 😉 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamski Dowcip Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 To dzial singleplayer nie multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 No i mechanicy ustawią sobie sprzeczne przebiegi no i BUM... Argument za botami - one nie trolują, w przeciwieństwie do ludzi 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Wiadomo, w singlu tylko boty. W multiku ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Ciężko jest mi niekiedy zrozumieć niektórych graczy, optujących za przestawianiem zwrotek przez maszynistów. To gdzie miejsce na realizm symulacji? To już nie byłby symulator, tylko gra w pociągi, to polecam np. TRAINZ. W realu samodzielnie przestawiają zwrotki tylko drużyny manewrowe na przeznaczonych do tego torach manewrowych, ale nigdy szlakowych. Od tego są dyżurni ruchu. Piszę to w odpowiedzi na reakcję "Nie zgadzam się" @PrykStary na moją wypowiedź: W dniu 31.01.2023 o 10:07, 0x8000ffff napisał(a): No i mechanicy ustawią sobie sprzeczne przebiegi no i BUM... Argument za botami - one nie trolują, w przeciwieństwie do ludzi 😉 Podtrzymuję to co napisałem, zarówno odnoście tego BUM jak i w kwestii botów. Botów będę bronił z narażeniem życia 😛 Edited February 2, 2023 by 0x8000ffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy peasy carrot squeezy Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Te koperkowe pomysły... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts