Bartek_Smok Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Czy czat wbudowany w forum już zniknął na zawsze? Przyznam, ze podobała mi się ta opcja, była to łatwa, szybka forma komunikacji z innymi graczami. Nie wszyscy korzystają z Discorda. Edited January 30, 2023 by Bartek_Smok 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matikko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 A ja mam pytanie co do discorda. Dlaczego za każdym razem kiedy zamknę przeglądarkę / aplikację jestem usuwany z serwera discord? Nigdy tak nie miałem z żadnym innym serwerem. Za każdym, razem muszę dołączać od nowa i po wyjściu i tak jestem wyrzucony... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FkolW32 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 ^^^ mam dokładnie to samo. Kiedyś byłem na serwerze PlayWay ale z niego wyszedłem. Teraz jak próbuję wejść za pomocą linku to po minucie jestem wyrzucany prawdopodobnie przez bota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubak Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Da się coś zrobić żeby nie kopało z tego serwera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matikko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Czyli nie jestem sam... Ja nie byłem nigdy i mam tak od początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubak Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Jak rano wchodziłem to byłem w stanie się "utrzymać" te 10min żeby coś napisać... a teraz to po minucie kopie... //edit no nie jestem nawet w stanie przeczytać historii czatu... nie mówiąc o napisaniu czegoś (!) Edited January 30, 2023 by Bubak Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 W dniu 30.01.2023 o 01:18, Bartek_Smok napisał(a): Czy czat wbudowany w forum już zniknął na zawsze? Przyznam, ze podobała mi się ta opcja, była to łatwa, szybka forma komunikacji z innymi graczami. Nie wszyscy korzystają z Discorda. Podpinam się do powyższego pytania i podzielam opinię o poprzednim czacie, był wystarczająco funkcjonalny. Discord jest rozdęty ponad miarę, dużo trudniejszy w obsłudze - wiem, że większość "fanów nowoczesności" nie podzieli mojej opinii o Discordzie. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubak Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Mnie by ten discord nawet nie przeszkadzał gdyby nie fakt, że zanim zdążę coś napisać to mnie wywali 😞 Jakiś admin może by się wypowiedział 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 31, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 31, 2023 Dziś wieczorem spróbujemy naprawić problemy związane z tym wyrzucaniem ludzi z discorda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Mnie nie wywala, ale wkurza mnie te 10 minutowe czekanie aż mogę coś napisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buceusz Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Mnie tak samo wywala z discorda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 31, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 31, 2023 Zaktualizowałem linki do Discorda na forum. Sprawdźcie czy nadal was wyrzuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox11 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Cały czas myślałem że ten problem tylko mnie dotyczy ale byłem zły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubak Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2 godziny temu, uetam napisał(a): Zaktualizowałem linki do Discorda na forum. Sprawdźcie czy nadal was wyrzuca. Wygląda OK 🙂 Od paru godzin bez kicka 😉 Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_Smok Posted January 31, 2023 Author Share Posted January 31, 2023 A dałoby może radę mieć i discorda i czat jak wcześniej dla dziadersów? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Jako "dziaders" 😄 popieram @Bartek_Smok. Cieszyło mnie, że pojawił się symulator, gdzie wszystko jest ładnie scalone i wbudowane, że nie ma jakiś zewnętrznych bytów. Że gdy odpalam symka, mam w nim i rozkład jazdy w EDR i komunikację głosową. Że nie muszę mieć dodatkowo uruchomionego jakiegoś TeamSpeak'a czy rozkładu w przeglądarce WWW. Że na forum dostępny jest prosty i funkcjonalny chat (geniusz tkwi w prostocie), bez masy zbędnych przycisków i funkcjonalności. No i masz babo placek, jest zewnętrzny byt zwany Discord. No ale mówi się trudno, mam z nim problemy, nie odpowiada mi jego "ciężar" więc nie będę korzystał. Pokazano, że można mieć wszystko w jednym, zachwyt nie trwał długo, bo się to teraz rozdziela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_Smok Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 Nic dodać, nic ująć. Kiedyś z ciekawości odpaliłem Discorda. Mnogość rzeczy do kliknięcia i pewien bałagan tego wszystkiego sprawił, że szybko skasowałem. W samej grze brakuje mi jakiejś formy mapy, ale strona https://www.simrail.fr/ rozwiązuje ten problem z naddatkiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Dzięki za linka, super to zrobili Francuzi 🙂 P.S. Kiedyś z ciekawości założyłem sobie konto na fejsie, ale porażał mnie swoim nieuporządkowaniem i krzykliwością, więc skasowałem się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now