Oskarl424 Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Dzisiaj przejąłem pociąg od bota EU07 po przejęciu w zbiorniku głównym powietrze spadło do 0 gdy bot się aktywował było ok i znowu gdy przejąłem to samo powietrze 0 atm sprężarki chodzą ale powietrze się nie nabijało ot tak dziwnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted January 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 22, 2023 Który to był pociąg? Na jakiej trasie? Czy przejęcie było w czasie rozruchu, hamowania, na postoju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskarl424 Posted January 24, 2023 Author Share Posted January 24, 2023 (edited) w tej chwili nie pamiętam który to był pociąg dokładnie i na którym serwerze na pewno IC przejęty od bota gdzieś za Pruszkowem przy 125 KM/h wyłączyłem autopilota w tym momencie powierzę 0 w zbiorniku głównym tak że aż wał kułakowy nie działał no i pociąg stawał i tak jak w pierwszym poscie być może to był jednorazowy incydent jak powtórzy mi się sytuacja spiszę na kartce co i jak Edited January 24, 2023 by Oskarl424 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskarl424 Posted March 12, 2023 Author Share Posted March 12, 2023 14139 serwer pl4 właśne mam to teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskarl424 Posted October 11, 2023 Author Share Posted October 11, 2023 od maja się nie zdarzyło pozdrawiam można zamknąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quentis Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 @Królik Uszasty inaczej: @Oskarl424 czy jesteś w posiadaniu jakichkolwiek logów z tej służby, bądź nagrania, które ułatwi Nam diagnozę? Na chwilę obecną, prócz Twoich słów, numerów pociągu i "screena na szybko", to ciężko cokolwiek stwierdzić, czy nawet uznać błąd do zgłoszenia. Na przyszłość, proszę Ciebie uprzejmie o to, abyś nie pisał tak chaotycznie - zgłaszasz błąd? Załącz przede wszystkim logi i jakiekolwiek "dowody" (pozwolę sobie tak to nazwać). Jeśli chcemy wszyscy wyłapać jakiekolwiek błędy w obecnej wersji symulatora, to ręczę, że jak najbardziej szczegółowe opisanie problemu, jak i załączenie logów i innych możliwych załączników - bardziej pomoże w tej czynności 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts