SowA Posted August 18 Posted August 18 Dzień Dobry Przepraszam Czy coś źle robę ale nie zaliczam mi osiągniecia Pionier Wysock - Przejedź pociągiem z Piotrkowa Trybunalskiego do Koluszek bez aktywnego HUD-u jechałem i nie zaliczyło mi... SimRail_log_2026-08-18_22-26-55.txt
C525 Posted August 20 Posted August 20 Ja przejechałem dwa razy i też mi nie zaliczyło. Może jakiś błąd w grze?
SowA Posted August 23 Author Posted August 23 (edited) Dzień Dobry Przepraszam co robię źle ? SimRail_log_2026-08-22_19-53-04.txt Edited August 23 by SowA
zbyszek.1961 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Potwierdzam! Przejechałem trzykrotnie składem "regionalnym" i "IC" i nie zalicza.
Matys Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nie da się tego zaliczyć. W nowym patchu zapewne coś wykombinują. Tak jak w przypadku zrobienia osiągnięcia z jazdą z włączonym ETCS.
misiek_131415 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 godzinę temu, Matys napisał(a): Nie da się tego zaliczyć. W nowym patchu zapewne coś wykombinują. Tak jak w przypadku zrobienia osiągnięcia z jazdą z włączonym ETCS. 1
misiek_131415 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 godzin temu, zbyszek.1961 napisał(a): Przejechałem trzykrotnie składem "regionalnym" i "IC" i nie zalicza. Przejedz jeszcze raz. Od Piotrkowa do Koluszek ( perony a nie rozjazd na Widzew) . Po wjechaniu w perony wyjdź z gry do menu głównego. Od razu uruchom singla IC Piotrków - Sieradz. Jak tylko gra załaduje Cie w Piotrkowie to masz zaliczenie. Jest taki błąd że musisz od razu uruchomić drugi raz przejazd i pojawić się w Piotrkowie. Pewnie kursem powrotnym też by zaliczyło. 1
lewnemejski Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Będzie naprawione w następnym patchu. Głównym problemem było to, że osiągnięcia wymagało wjazdu do Koluszek, przejazd przez PZSy się nie zaliczał.
misiek_131415 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minutę temu, lewnemejski napisał(a): . Głównym problemem było to, Główny problem to jest to że 2x musisz być w Piotrkowie.
Matys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 godzinę temu, misiek_131415 napisał(a): Faktycznie działa. Dzięki ci dobry człowieku. Trochę wtopa od dewa 🙂
Recommended Posts