glina20 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Witam, Mam taki pomysł/sugestie, co wy na to aby został wprowadzony WYKAZ OSTRZEŻEŃ STAŁYCH dla linii kolejowych w SIMRAIL. Pisałem w tej sprawie do twórców strony simrail.express, pracuje na kolei i wiem jak on wygląda i jak się go pisze i zaproponowałem współpracę pod tym względem, ale na razie bez odpowiedzi. Dla tych którzy nie wiedzą - WYKAZ OSTRZEŻEŃ STAŁYCH jest dodatkiem do Rozkładu Jazdy i jak sama nazwa wskazuje zawiera ostrzeżenia (głównie ograniczenia prędkości) które nie są zawarte w rozkładzie jazdy. Są to ostrzeżenie STAŁE które wskaźniki są koloru białego (nie pomarańczowego jak w przypadku ostrzeżeń doraźnych, zawarte w ROZKAZACH PISEMNYCH R307) Pytanie czy były by osoby chętne do współpracy przy tworzeniu takiego WYKAZU. Dla przykładu wstawiam zdjęcia realnych stron z takiego WYKAZU (jest już nieaktualny) 1
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted 10 hours ago SIMRAIL Team Posted 10 hours ago Wykaz ostrzeżeń stałych został przygotowany przez użytkownika P.Wiśnia i jest udostępniony na jego stronie https://simrail.pl/ w zakładce Baza danych -> Lista PDF. 1
glina20 Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago NO to późno się zorientowałem, dziękuję za informacje i można zamknąć temat. Pozdrawiam
Recommended Posts