Ziemniak_PL Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nie wiem gdzie to wrzucic więc ląduje to tu. Sugestia dodania możliwości budowania własnych stacji/szlaków ktore po sprawdzeniu przez simkol ktory uzna że są na odpowiednim poziomie zrobione zostaną dodane do simraila. Gra się będzie szybcjej rozwijała a simkol będzie miał mniej roboty Edited 4 hours ago by Ziemniak_PL 2
0x8000ffff Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tak się zastanawiam, ilu osobom by się tak naprawdę chciało. Ja mam za sobą budowę fikcyjnej linii kolejowej o długości zaledwie 10 km, gdzie stacja (posterunek ruchu) to tylko jeden z elementów całej scenerii. Wzdłuż tych 10 km szlaku trzeba zadbać o roślinność, inne obiekty, a także słupy trakcyjne i rozwiesić na nich przewody, pilnować sekcjonowania sieci trakcyjnej, wskaźniki, wyzwalacze do automatyzacji ruchu. To była trasa fikcyjna, sam decydowałem co ma gdzie być, byle było zgodne z kolejową rzeczywistością. Ale z tego co widzę, mapy w SR odwzorowują rzeczywistość, w tym ukształtowanie terenu. Ja w moim projekcie zrezygnowałem z tego i wszystko stanęło na płaskim terenie. To co najmniej miesiące ciężkiej pracy. P.S. Jeśli ktoś ciekaw, robiłem to w Trainz 2012.
Dyspozytor Liniowy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Godzinę temu, Ziemniak_PL napisał(a): Nie wiem gdzie to wrzucic więc ląduje to tu. Sugestia dodania możliwości budowania własnych stacji/szlaków ktore po sprawdzeniu przez simkol ktory uzna że są na odpowiednim poziomie zrobione zostaną dodane do simraila. Gra się będzie szybcjej rozwijała a simkol będzie miał mniej roboty Zapewne nie ponieważ Simkolowi chodzi tylko o monetyzację gry i swoje widzimisię. Steptycznie patrzą na propozycje graczy. Edited 3 hours ago by Dyspozytor Liniowy
0x8000ffff Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minuty temu, Dyspozytor Liniowy napisał(a): Zapewne nie ponieważ Simkolowi chodzi tylko o modernizację gry i swoje widzimisię. Steptycznie patrzą na propozycje graczy Z tym "widzimisię" się niestety muszę zgodzić, zwłaszcza w kwestii przejrzystości działań moderacji. 2
Recommended Posts