isdero Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) osobowy stał w Miechowie, puściłem bocznym towarowego, osobowy odjechał z opóźnieniem 5minutowym mimo to w Słomnikach 23981 odjechał planowo a 132073 był już 2 stacje dalej dostałem bana, bo 132073 nie wlókł się za osobówką tylko pojechał sobie dalej podczas gdy osobowy stał w peronie 132073 vmax 100km/h 23981 vmax 110km/h + postoje handlowe co stację i stacje między nastawniami ban jest bezzasadny - słyszałem wielokrotnie, że towar powinien jechać przed osobowym by osobowy nie opóźniał towara wiem, że priorytety itp ale też nikt nie lubi mieć czegoś przed sobą - osobowy staje co odstęp a cargo jedzie kiedy dostanie zielone Edited 6 hours ago by isdero 1 3 2
Dyspozytor Liniowy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mistrzu w edr patrzymy kolejność wyprawiania składów jest dla wszystkich jasna ;D 3
Arkadio40 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Chłopie się tym przejmujesz ja mam bana na i uwaga ' Składanie reportów ' i to na miesiąc a ty się przejmujesz że Towara dałeś przed Pośpiechem 1
Marcion Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 godzinę temu, isdero napisał(a): ban jest bezzasadny - słyszałem wielokrotnie, że towar powinien jechać przed osobowym by osobowy nie opóźniał towara wiem, że priorytety itp ale też nikt nie lubi mieć czegoś przed sobą - osobowy staje co odstęp a cargo jedzie kiedy dostanie zielone Towar może pojechać przed pociągiem osobowym jeżeli nie wpłynie to na jego opóźnienie, zarówno w stacji jak i na szlaku. Postanowiłeś opóźnić osobowego, żeby puścić pociąg towarowy przed czasem, więc skoro znasz priorytety to mam tą sytuację potraktować jako trollowanie? 1
Masterczulki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Godzinę temu, Marcion napisał(a): Towar może pojechać przed pociągiem osobowym jeżeli nie wpłynie to na jego opóźnienie, zarówno w stacji jak i na szlaku. Nic dodać, nic ująć! Tak prosta, a zarazem trudna zasada. Aczkolwiek tygodniowy ban to trochę sroga kara, chyba że była recydywa! Edited 3 hours ago by Masterczulki 1
Recommended Posts