Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeśli to ma znaczenie, to zauważyłem, że u mnie ten błąd występował w przypadku rozpoczynania scenariusza od samego początku, natomiast nie występował, jeśli zaczynałem scenariusz od późniejszego momentu.

Posted

Dziwna sprawa. Scenariusz mam z Workshop. Spróbowałem ponownie. W Zawierciu byłem 7 minut opóźniony z powodu zdarzeń losowych. Nie dostałem wyjazdu. Tym razem nie było błędów ustawiania przebiegów w oknie chatu. Nie dostałem nawet pozwolenia odjazdu od kierownika pociągu. Przerwałem scenariusz i uruchomiłem go od Zawiercia. Ten sam efekt. Brak sygnału do odjazdu i brak wyjazdu. Przesyłam świeży log.

SimRail_log_2026-05-01_07-36-19.txt

Posted

Patwrobel, no kurde gratulacje, właśnie przejechałem Twój kolejny scenariusz, tym razem bez błędów, dopieszczone od samego początku do samego końca, człowieku, czym ty mnie jeszcze zaskoczysz? I ta akcja w Widzewie, no Bayer. Już czekam na następny, ale jeszcze parę razy się przejadę, żeby sprawdzić wszystkie możliwe zdarzenia. Tylko jedna malutka rzecz która rzuciła mi się w oczy, to lokomotywa z patykiem i góry na torze bez kabla, ale to tylko taki szczegół, widzę że przechodzisz sam siebie, super że jesteś, pozdrawiam.

IMG-20260502-WA0027.jpg

• Thanks 1
  • I agree 1
Posted

Nowa wersja 1.6.21     (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z)
-poprawka w Dąbrowa Górnicza Ząbkowice
-poprawka w Zawierciu

@IR45 błąd jest związany z rozjazdem semaforów na wjeździe do Zawiercia w SimRail - już problem zlokalizował DEV gry ale łatka wejdzie dopiero przy następnej aktualizacji. Zrobiłem poprawkę w mojej tymczasowej łatce - sprawdź teraz czy działa - możesz wystartować od Zawiercia.

@ksa faktycznie mój błąd z tym torem bez sieci - poprawione (stoi sam skład bez loka :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy