Masterczulki Posted Monday at 05:06 PM Posted Monday at 05:06 PM Jeśli to ma znaczenie, to zauważyłem, że u mnie ten błąd występował w przypadku rozpoczynania scenariusza od samego początku, natomiast nie występował, jeśli zaczynałem scenariusz od późniejszego momentu.
IR45 Posted Friday at 06:57 AM Posted Friday at 06:57 AM Dziwna sprawa. Scenariusz mam z Workshop. Spróbowałem ponownie. W Zawierciu byłem 7 minut opóźniony z powodu zdarzeń losowych. Nie dostałem wyjazdu. Tym razem nie było błędów ustawiania przebiegów w oknie chatu. Nie dostałem nawet pozwolenia odjazdu od kierownika pociągu. Przerwałem scenariusz i uruchomiłem go od Zawiercia. Ten sam efekt. Brak sygnału do odjazdu i brak wyjazdu. Przesyłam świeży log. SimRail_log_2026-05-01_07-36-19.txt
ksa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Patwrobel, no kurde gratulacje, właśnie przejechałem Twój kolejny scenariusz, tym razem bez błędów, dopieszczone od samego początku do samego końca, człowieku, czym ty mnie jeszcze zaskoczysz? I ta akcja w Widzewie, no Bayer. Już czekam na następny, ale jeszcze parę razy się przejadę, żeby sprawdzić wszystkie możliwe zdarzenia. Tylko jedna malutka rzecz która rzuciła mi się w oczy, to lokomotywa z patykiem i góry na torze bez kabla, ale to tylko taki szczegół, widzę że przechodzisz sam siebie, super że jesteś, pozdrawiam. 1 1
Recommended Posts