Zellus Emeryt Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago A mozna zmienić skład ten który przyjeżdza z jeleniej?
bart_dem Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kolejny świetny scenariusz w Twoim wykonaniu👍 Przejechałem Traxxem od poczatku do konca z dodatkowymi manewrami bez żadnego problemu. W Łazach fajnego smaczku dodały bocznice z towarami. Nie pamiętam gdzie (chyba w okolicach Piotrkowa), ale w pewnym momencie mijał mnie towar z rurami, który w środku składu miał wpiętego Impulsa. To celowe czy może coś się wykrzaczyło?
patwrobel Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 godziny temu, bart_dem napisał(a): Kolejny świetny scenariusz w Twoim wykonaniu👍 Przejechałem Traxxem od poczatku do konca z dodatkowymi manewrami bez żadnego problemu. W Łazach fajnego smaczku dodały bocznice z towarami. Nie pamiętam gdzie (chyba w okolicach Piotrkowa), ale w pewnym momencie mijał mnie towar z rurami, który w środku składu miał wpiętego Impulsa. To celowe czy może coś się wykrzaczyło? Nie to nie jest celowe musiały dwa składy nałożyć sie idealnie - dziwne. Sprawdzę w wolnej chwili
patwrobel Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 11 godzin temu, Zellus Emeryt napisał(a): A mozna zmienić skład ten który przyjeżdza z jeleniej? A jak go zmienić? Inne wagony?
patwrobel Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Nowa wersja 1.6.3 (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z) -drobne poprawki -tłumaczenia EN i ES dla Misji 6 (thanks @jmluengor for translate ES) -poprawiona wersja Respawn @Tomasz Grykien sprawdź przeskok Myszków-Piotrków na nowej wersji 1.6.3. Dodam tylko że u mnie wszystko działa na każdej wersji więc zmiany dodaję tak po omacku - generalnie wywala się wyładowywanie rozkładu oraz przejęcie składu przez BOTa - jedyne co mogę zrobić to włożyć to w drugi wątek i liczyć że nie wywali to głównego)
Recommended Posts