Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolejny świetny scenariusz w Twoim wykonaniu👍 Przejechałem Traxxem od poczatku do konca z dodatkowymi manewrami bez żadnego problemu. W Łazach fajnego smaczku dodały bocznice z towarami. Nie pamiętam gdzie (chyba w okolicach Piotrkowa), ale w pewnym momencie mijał mnie towar z rurami, który w środku składu miał wpiętego Impulsa. To celowe czy może coś się wykrzaczyło? 

Posted
2 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Kolejny świetny scenariusz w Twoim wykonaniu👍 Przejechałem Traxxem od poczatku do konca z dodatkowymi manewrami bez żadnego problemu. W Łazach fajnego smaczku dodały bocznice z towarami. Nie pamiętam gdzie (chyba w okolicach Piotrkowa), ale w pewnym momencie mijał mnie towar z rurami, który w środku składu miał wpiętego Impulsa. To celowe czy może coś się wykrzaczyło? 

Nie to nie jest celowe musiały dwa składy nałożyć sie idealnie - dziwne. Sprawdzę w wolnej chwili

Posted
11 godzin temu, Zellus Emeryt napisał(a):

A mozna zmienić skład ten który przyjeżdza z jeleniej?

A jak go zmienić? Inne wagony?

Posted

Nowa wersja 1.6.3     (link do ręcznego pobrania: 44_patwrobel.7z)
-drobne poprawki
-tłumaczenia EN i ES dla Misji 6 (thanks @jmluengor for translate ES)
-poprawiona wersja Respawn

@Tomasz Grykien sprawdź przeskok Myszków-Piotrków na nowej wersji 1.6.3. Dodam tylko że u mnie wszystko działa na każdej wersji więc zmiany dodaję tak po omacku - generalnie wywala się wyładowywanie rozkładu oraz przejęcie składu przez BOTa - jedyne co mogę zrobić to włożyć to w drugi wątek i liczyć że nie wywali to głównego)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy