Pożeracz Amperów Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) map.simrail.app zuzycie pamieci ponad 7 GB map.simrail.pl zuzycie pamieci 194 MB Testowane na Chrome i na EDGE....... ogradzam ta pierwsza mape Edited 12 hours ago by Pożeracz Amperów 1
mateusz424 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 godziny temu, Pożeracz Amperów napisał(a): map.simrail.app zuzycie pamieci ponad 7 GB ??? Ponad 7 GB? GB? Ukrytą koparkę Bitcoinów masz?
bart_dem Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minuty temu, mateusz424 napisał(a): ??? Ponad 7 GB? GB? Ukrytą koparkę Bitcoinów masz? To totalna bzdura. Coś musiało mu się zbugować.
Pożeracz Amperów Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Panowie zaczekajacie z 20 minut.... I nie, nie mam koparaki Edited 5 hours ago by Pożeracz Amperów
bart_dem Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Po 2 godzinach gry mam 590 MB Edited 5 hours ago by bart_dem
Pożeracz Amperów Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 18 minut temu, bart_dem napisał(a): Po 2 godzinach gry mam 590 MB Ja mialem po 2H 7GB
Recommended Posts