Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jestem zdziwiony, że na forum (polskojęzycznym) nie ma opinii o ostatnim DLC. Moje pierwsze obserwacje? Jest dziwnie. Pierwszy mój przejazd to był kibel z Widzewa do Zgierza.. Problemy? Oczywiście. Pierwsze co, to znak R5 wyjeżdżając z Widzewa, choć pokazuje mi, że Olechów to R7. I tak sobie jadę i nic, nie widziałem znacznika by zmienił radio na siódemkę. Po drugie absurdalne rozkłady jazdy. Ja nie jechałem Impulsem tylko kiblem, byłem zazwyczaj 2-3 minuty za wcześnie. Dzień później rano byłem na dyżurce w Pabianicach, chińczyk mi przyjeżdża 12 minut za wcześnie,  Może zasługuję na ban, ale wypuściłem kibel zgodnie z rozładem o 7:38. Niech pendolino stoi bo miał przyjechać 7:50. No ale, pomyślałem niech chińczyk jedzie lewym. No nie. Bot uznał, że ma do wypuszczenia pociąg "z wyższym priorytetem" czyli towar xdddd  Tak też poskakałem po dyżurkach, byłem na Rokicinach,  okazuje się, że nie możesz zameldować Koluszkom, że wyjechał pociąg  (podobno to już naprawione). Albo będąc na Widzewie, puszczam regio, a potem tego słynnego chińczyka. Po czym dostaję what the fucka. Okazuje się, że bot w Gałkówku, zrobił dziesięciopociągowy korek xddd Ja mam nadzieję, że to jest choroba wieku dziecięcego i będzie szybki hotfix

Edited by k.fornal24
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy