Kaelos Posted Monday at 03:12 PM Posted Monday at 03:12 PM Witam. Myślę, że fajnie gdyby twórcy dodali do każdego scenariusza podpowiedzi tekstowe (może też z graficznym oznaczeniem co gdzie jest) do uruchamiania pociągów krok po kroku. Oczywiście z możliwością ich wyłączenia w ustawieniach dla bardziej zaawansowanych użytkowników. Obecne samouczki są trochę przegadane i brakuje np do nowego Impulsa 2. Ludzie i tak raczej korzystają z poradników na Youtube.
Zgredd Posted Tuesday at 02:32 AM Posted Tuesday at 02:32 AM Przecież to jest w samouczkach. Upewnij się F3.
error723 Posted Tuesday at 08:47 AM Posted Tuesday at 08:47 AM Rozszerzenie samouczków znajdziesz tutaj https://wiki.simrail.eu/en/Vehicles/Poland/Overview -> warto skorzystać przed uruchomieniem pojazdu. Co do impulsa, to pewnie niedługo będzie zrobiony.
Kaelos Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Ogólnie miałem na myśli coś podobnego jak w symulatorze Maszyna. Owszem są w samouczkach ale myślałem, że w scenariuszach też mogłyby być pomocne. W dniu 3.03.2026 o 09:47, error723 napisał(a): Co do impulsa, to pewnie niedługo będzie zrobiony. Brakuje też samouczków do Pendolino (jest ETCS ale nie samo uruchamianie pociągu), ET25 Dragon lub jak łączyć dwa pociągi ze sobą. Edited 6 hours ago by Kaelos
Recommended Posts