ziemniak_PL Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Witam, mam jedno pytanko czy i czy w ogóle jest w planach dodanie nastawni mechanicznych i uzupełnienie wkrótce dodanych stacji z Dlc Łódz 2 o nie? modele do nich są jest to pokazane w wyborze trybu gry jak i w trailerze simrail z ( chyba) 2022 roku. ( Załączam zrzut ekranu i tak wiem to ta sama nastawnia) więc nie rozumiem czemu nie można ich dodać sporo są modele. Pozdrawiam 🙂 1 1
1394 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Mechaniczne kiedyś pewnie będą. Podczas jakiejś transmisji na żywo z kimś z Zespołu SimRaila ponoć padały jakieś określenia, jakoby ich pojawienie się było planowane w stosunkowo bliskiej przyszłości. Według odpowiedzi użytkownika milek z dn. 30.01.2026 - w lutym nie będzie. Według październikowej wypowiedzi Eridora - chcieliby oddać wszystkie nastawnie dla graczy i pojawił się zamysł kształtowych sterowanych przekaźnikowo. Zaś według informacji od lewnemejski, z mechanicznych byłyby w DLC Sieradz, Łódź Chojny oraz Piotrków Trybunalski. Mi coś się jeszcze kojarzy, że ktoś gdzieś kiedyś powiedział, że Sieradz i inne mechaniczne nie będą dla graczy dostępne. Żadnego screena potwierdzającego tego jednak nie znalazłem, więc mogło mi się tylko wydawać. Edited 19 hours ago by 1394 1 1
Recommended Posts