Prądzik Posted Monday at 03:58 PM Posted Monday at 03:58 PM Witam. Pokazuję błąd który zaobserwowałem na posterunku Sprowa/Starzyny. W dniu 9.02.2026 w godzinach mojego dyżuru miała miejsce następująca sytuacja. Gracz X (logi na końcu tematu) Wysłał z Kozłowa po torze 1 pociąg 3124 i za nim za Sygnał Zastępczy pociąg 412038. Ja wchodząc na posterunek Starzyny zastałem sytuację w której są dwa pociągi puszczone na jednej blokadzie. Po przejechaniu 3124 zaświecił się blok końcowy, ale nie dało się go zbić i po chwili wyskoczył komunikat o Asystach. Wyrzuciło mnie dwa razy zanim towar dojechał do Starzyn i dało się normalnie prowadzić ruch. Proszę naprawić ten błąd i wyciągnąć konsekwencje dla gracza. Poniżej logi: Mój czas na Starzynach: Gracze w tym czasie: Błąd na ekranie monitora:
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Monday at 05:47 PM SIMRAIL Team Posted Monday at 05:47 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts