Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Nie wiem gdzie mozna złozyć skarge na robiących co chcą PSEUDOmodów dlatego pisze tu.
Sytuacja sprzed +/- tygodnia. 

Awaria na Andrzejowie, więc na Gałkowku zaczyna zarzadzać PSEUDOmod MARCION.

Postawił mnie pod czerwienią, a następnie skierował mnie w przeciwnym kierunku co jednoznacznie doprowadziło do przerwania scenariusza.

Bardzo szybko wchodze na najbliższa nastawnie Łódź Widzew, wywołuje PSEUDOmoda MARCIONA zadaje mu pytanie dlaczego skierował mnie w przeciwnym kierunku doprowadzając do przerwania scenariusza. Jedyne co PSEUDOmod MARCION odp to to że awaria na Andrzejowie, smieszna jego odp bo gracze od dawna wiedzieli o tej awarii, i gdyby nie zgloszenia to by sie pewnie nie pojawił na serwerze.

Dostałem bana na 48 godz, po odbyciu smiesznej kary mam zablokowany chat głosowy", chyba sie PSEUDOmod Marcion troszke zapomniał, bo jest tylko PSEUDOmodem w grze i to zapewne najwyższe stanowisko i jedyne jakie w swoim marnym życiu osiagnie.

Domagam sie wyjasnien od PSEUDOmoda MARCIONA i zdjęcia bana na chat głosowy poniewaz nic złego nie powiedziałem. 

Tak jest to oficjalna na skarga na PSEUDOmoda MARCIONa, ciekawe jakie standardy stosuje administracja 🙂 

Pozdrawiam

Edited by kuri
  • Like 1
  • Haha 4
Posted (edited)

Wincyj PSEUDO w Twoim poście. A co tam, forum wytrzyma! A teraz uświadom sobie, że moderator to też człowiek taki sam jak ty. Zalecałbym mimo wszystko zastosować pewne zasady współżycia społecznego i rozpocząć dyskusję na forum kulturalnie, a nie wyskakiwać z jakimiś personalnymi wycieczkami.

Edited by 1394
  • I agree 3
Posted
17 minutes ago, kuri said:

Dobrý den,

Nevím, kde si stěžovat na PSEUDOmoderátory, kteří dělají, co chtějí, proto tu píšu.
Situace z před +/- před týdnem.

Neúspěch v Andrzejówě, takže PSEUDOmod MARCION začal řídit Gałkówek.

Postavil mě pod červené světlo a pak mě nasměroval opačným směrem, což jasně vedlo k přerušení scénáře.

Velmi rychle vstoupím do nejbližší stanice Łódź Widzew, zavolám PSEUDOmoda MARCIONA, ptám se ho, proč mě nasměroval opačným směrem, což vede k přerušení scénáře. Jediné, co PSEUDOmod MARCION odpověděl, je, že pád na Andrzejów je absurdní, protože hráči o tom vědí už dlouho, a kdyby nebylo hlášení, pravděpodobně by se na serveru neobjevil.

Dostal jsem ban na 48 hodin, po odpykání směšného trestu mám zablokovaný hlasový chat", myslím, že PSEUDOmod Marcion na to trochu zapomněl, protože je ve hře jen PSEUDOmod a tohle je pravděpodobně nejvyšší pozice a jediná, které v jeho mizerném životě dosáhne.

Požaduji vysvětlení od PSEUDOmoda MARCIONa a odstranění zákazu hlasového chatu, protože jsem neřekl nic špatného.

Ano, toto je oficiální stížnost proti PSEUDOmod MARCION, zajímalo by mě, jaké standardy používá administrativa 🙂

Pozdravy

I don't think it's appropriate to call someone a "pseudo-moderator"; a little respect wouldn't hurt.

• Like 1
  • I agree 5
Posted
4 minutes ago, Dyspozytor Liniowy said:

Nie kompromituj się i obrażanie moda  jest zabronione mniej trochę szacunku bo najwyraźniej tego niemasz.

Gdzie go obrazilem?? Po prostu chce wiedziec dlaczego skierował mnie w przeciwnym kierunku, co jak napisalem w poscie doprowadzilo do przerwania scenariusza i dlaczwego dostalem bana za to ze zapytalem go o wytłumaczenie tego.

• Haha 1
Posted
21 minutes ago, kuri said:

Witam,

Nie wiem gdzie mozna złozyć skarge na robiących co chcą PSEUDOmodów dlatego pisze tu.
Sytuacja sprzed +/- tygodnia. 

Awaria na Andrzejowie, więc na Gałkowku zaczyna zarzadzać PSEUDOmod MARCION.

Postawił mnie pod czerwienią, a następnie skierował mnie w przeciwnym kierunku co jednoznacznie doprowadziło do przerwania scenariusza.

Bardzo szybko wchodze na najbliższa nastawnie Łódź Widzew, wywołuje PSEUDOmoda MARCIONA zadaje mu pytanie dlaczego skierował mnie w przeciwnym kierunku doprowadzając do przerwania scenariusza. Jedyne co PSEUDOmod MARCION odp to to że awaria na Andrzejowie, smieszna jego odp bo gracze od dawna wiedzieli o tej awarii, i gdyby nie zgloszenia to by sie pewnie nie pojawił na serwerze.

Dostałem bana na 48 godz, po odbyciu smiesznej kary mam zablokowany chat głosowy", chyba sie PSEUDOmod Marcion troszke zapomniał, bo jest tylko PSEUDOmodem w grze i to zapewne najwyższe stanowisko i jedyne jakie w swoim marnym życiu osiagnie.

Domagam sie wyjasnien od PSEUDOmoda MARCIONA i zdjęcia bana na chat głosowy poniewaz nic złego nie powiedziałem. 

Tak jest to oficjalna na skarga na PSEUDOmoda MARCIONa, ciekawe jakie standardy stosuje administracja 🙂 

Pozdrawiam

Jako PSEUDOgracz wnioskuję, aby inny PSEUDOgracz kuri pozostał zablokowany. Jest to, według PSEUDOmnie, dobra rzecz dla PSEUDOspołeczności.

Pozdrawiam

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
7 minutes ago, PapisCZE said:

I don't think it's appropriate to call someone a "pseudo-moderator"; a little respect wouldn't hurt.

So let MODERATOR Marcion explain to me the reason for the ban he gave me for asking him why he broke the scenario with his behavior. And why, after serving his sentence, I'm blocked from voice chat.

Edited by kuri
  • Haha 1
Posted

W dniu, w którym otrzymałeś bana wyszła aktualizacja gry, w której gracze nie mogli przejeżdżać przez semafory w Łodzi Andrzejowie w kierunku Widzewia (tylko boty mogły przejeżdżać). W celu uniknięcia korkowania się serwera oraz masowych raportów na dyżurnego z Gałkówka zdalnie przejąłem kontrolę i do wyboru były 3 wyjścia: usunięcie pociągu pod semaforem w Andrzejowie, wyrzucanie/proszenie graczy o wyjście z pociągu lub pokierować objazdem na despawn w Olechowie. Wybrałem 3 opcję, bo przy okazji gracze mogą zakończyć scenariusz zaraz za Olechowem, ale szlak do niego jest wyposażony w jednoodstępową blokadę liniową z prędkością 60 km/h. Równolegle wypuściłem też pospiesznego po torze lewym, aby nie blokować stacji (układ torowy jest specyficzny). Po zwolnieniu odstępu było jeszcze około 10 sekund, ale system był szybszy i usunął Ciebie za zły kierunek. Mówi się trudno, robiłem co mogłem.

Bana otrzymałeś, ponieważ pojawił się raport, gdzie niemiło mnie nazwałeś, a na głosowy dostałeś w ramach dalszych obserwacji Twojego zachowania. Po więcej szczegółów Twojej kartoteki możesz zgłosić się do mnie pisząc prywatną wiadomość na forum.

• Like 3
  • Haha 1
  • I agree 3
  • SIMRAIL Team
Posted

Wyjaśnione od strony @Marcion.

Od siebie dodam...Czy to zwykły użytkownik czy moderator - nie ma zgody na obrażanie innych ludzi na serwerach. Proszę zachować kulturę wypowiedzi w przyszłości.

Zamykam wątek. 🔒

• Like 1
  • Confused 1
  • Thanks 1
  • I agree 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy