Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak się składa, że najlepiej odpowiadają mi nocne godziny gry, zazwyczaj siadam do gry po nocnym restarcie, dokładniej około godz. 2 w nocy. Bardzo często nie ma wówczas połączenia z serwerami. Zazwyczaj jest tak, że można grać, ale na mapach na żywo wszystko stoi. Nie da się też przejść do gry multiplayer na inny serwer, gdyż na liście serwerów kręci się cały czas kółeczko z komunikatem "Otrzymywanie listy serwerów...". Dziś stało się jednak coś nowego, stałem pod semaforem wskazującym sygnał S1 cierpliwie przez ponad 20 minut. O tej porze zazwyczaj nie ma graczy dyżurnych, więc czekam cierpliwie, po czym w końcu postanowiłem zerknąć na sytuację na mapach... wszystkie pociągi na nich stoją, ale mają informacje że jadą (Speed większe od zera). Wyszedłem z gry i wróciłem do listy wyboru serwerów, nie ładują się, komunikat jak wyżej. Zastrzegam od razu, że internet u mnie działa. Niech świadczy o tym choćby to, że piszę to zgłoszenie. Restart programu też nie pomógł, choć nie liczyłem że to coś da. Przed chwilą ponownie wszedłem na mapy i teraz są puste, bez pociągów. To też jest częsty element tego braku połączeń. Wyłączacie serwery na noc?

Teraz już na liście serwerów nawet nie ma komunikatu o pobieraniu listy serwerów, ale jest "Łączenie z API..." i wywala okienko "Nie można nawiązać połączenia z serwerem". Ciekawe którym, bo jeszcze się żaden nie pojawił, żebym mógł go wybrać.

Edited by 0x8000ffff
Dodatkowa obserwacja na bieżąco
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy