Kamil_ Posted February 2 Posted February 2 Witam mam problem z osiągnięciem. Otóż wskaźnik zatrzymał się na 358. Próbowałem wszystkim - każdy tabor, zmiana kierunków itd, nawet pobrałem scenariusz z td. aczkolwiek nie nalicza się. A kilometry (osiągnięcie Równik zdobyty) nabijają się. Czy ktoś wie w czym leży problem? Z góry dziękuje
WILK Posted yesterday at 04:44 PM Posted yesterday at 04:44 PM Hej, Mam podobny problem zgłosiłem to chwilę temu na błędach w singlu i czekam na jakąś odpowiedź.
Matys Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 godzin temu, WILK napisał(a): Hej, Mam podobny problem zgłosiłem to chwilę temu na błędach w singlu i czekam na jakąś odpowiedź. W dniu 14.11.2025 o 12:53, Sui napisał(a): Postęp niektórych osiągnięć jest zapisywany lokalnie w %USERPROFILE%\AppData\LocalLow\SimKol\SimRail\Achievements_<ID_STEAM>.bin Więc możliwe, że dla tego, że już tam flagi są ustawione i się dalej nie odblokowują. Wyrzucenie pliku powinno zrestartować wszystko do zera, chyba, że jakieś osiągnięcie jest już odblokowane na Steam.
WILK Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hej Spróbowałem tylko wyzerowało dane developerskie (F8) na Steamie nic sie nie zmieniło
lewnemejski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, WILK said: Hej Spróbowałem tylko wyzerowało dane developerskie (F8) na Steamie nic sie nie zmieniło Usunięcie tego pliku nie spowoduje zmiany statusu osiągnięć na steam. Zdobywasz je wtedy jakby od nowa, poza oczywiście tymi co już masz. Prawdopodobnie zobaczysz dopiero zmianę statusu jak przekroczysz aktualnie zarejestrowany na steam wynik.
Recommended Posts