Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem z osiągnięciem. Otóż wskaźnik zatrzymał się na 358. Próbowałem wszystkim - każdy tabor, zmiana kierunków itd, nawet pobrałem scenariusz z td. aczkolwiek nie nalicza się. A kilometry (osiągnięcie Równik zdobyty) nabijają się. Czy ktoś wie w czym leży problem?
Z góry dziękuje

image.png.b6dd87f91b922a0c50068f3a7e23ccaa.png

• 1 month later...
Posted

Hej,
Mam podobny problem zgłosiłem to chwilę temu na błędach w singlu i czekam na jakąś odpowiedź.

Posted
13 godzin temu, WILK napisał(a):

Hej,
Mam podobny problem zgłosiłem to chwilę temu na błędach w singlu i czekam na jakąś odpowiedź.

W dniu 14.11.2025 o 12:53, Sui napisał(a):

Postęp niektórych osiągnięć jest zapisywany lokalnie w

%USERPROFILE%\AppData\LocalLow\SimKol\SimRail\Achievements_<ID_STEAM>.bin

Więc możliwe, że dla tego, że już tam flagi są ustawione i się dalej nie odblokowują. Wyrzucenie pliku powinno zrestartować wszystko do zera, chyba, że jakieś osiągnięcie jest już odblokowane na Steam.

Posted

Hej

Spróbowałem tylko wyzerowało dane developerskie (F8) na Steamie nic sie nie zmieniło

Posted
2 hours ago, WILK said:

Hej

Spróbowałem tylko wyzerowało dane developerskie (F8) na Steamie nic sie nie zmieniło

Usunięcie tego pliku nie spowoduje zmiany statusu osiągnięć na steam. Zdobywasz je wtedy jakby od nowa, poza oczywiście tymi co już masz. Prawdopodobnie zobaczysz dopiero zmianę statusu jak przekroczysz aktualnie zarejestrowany na steam wynik.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy