Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, patwrobel napisał(a):

Sprawdziłem u mnie wszystko działa.
A czy włączyłeś baterie w tym EZT bo wygląda jakbyś tego nie zrobił.
Kod scenariusza zatrzymał się na linijce która czeka na zgłoszenie się przez radio na kanale 9, czyli nic się nie wysypało.

Że u ciebie działa, ale u mnie dobrze nie działa włączam baterię aktywację kabiny i się nic nie dzieje. Oraz nie wiem czego maszynisty nie widać dziwne coś skopane.

Posted

Witam, mam problem z scenariuszem ŁKA 2,5h. Problem polega na tym że po manewrach i pojawieniu się pociągu już jadącego z Dw. Łódź Fabryczna do Widzew jest problem z semaforem. Tak jak na załączonym zdjęciu. Czekałem tak z 10 min i nic się nie zmieniło. Wiem że da się to pominąć przez sam scenariusz przy wyborze ale chce zachować ciągłość. Proszę o pomoc jeśli takowa istnieje.

Zrzut ekranu 2026-02-11 022139.png

Posted
4 godziny temu, F4T3R napisał(a):

Witam, mam problem z scenariuszem ŁKA 2,5h. Problem polega na tym że po manewrach i pojawieniu się pociągu już jadącego z Dw. Łódź Fabryczna do Widzew jest problem z semaforem. Tak jak na załączonym zdjęciu. Czekałem tak z 10 min i nic się nie zmieniło. Wiem że da się to pominąć przez sam scenariusz przy wyborze ale chce zachować ciągłość. Proszę o pomoc jeśli takowa istnieje.

Zrzut ekranu 2026-02-11 022139.png

Potrzebuję pliku logu

Posted
8 godzin temu, Tomasz Grykien napisał(a):

Że u ciebie działa, ale u mnie dobrze nie działa włączam baterię aktywację kabiny i się nic nie dzieje. Oraz nie wiem czego maszynisty nie widać dziwne coś skopane.

Jeżeli czegoś nie jestem w stanie u siebie zreprodukować, bo u mnie jest OK to nie pomogę - chyba że ktoś z SimRail napisze co robię źle. Ja nie jestem autorem gry wiec nie wiem jakie są zależności. Jak coś u mnie nie działa to kombinuje aż zadziała. Jak u mnie nie ma problemu to jak mam zgadnąć dlaczego u Ciebie coś nie działa?

Posted

Cześć, jak zwykle ogarnąłem scenariusz od ciebie, bo to czysta przyjemność, ale znowu jak wcześniej, poległem na kibelkach, Wcześniej miałem problem ze zmianą kierunku. Teraz dochodzi do tego prawidłowe połączenie dwóch kibelkow, i dodatkowo zmiana kabiny w połączonych już kibelkow, pomożesz? pozdrawiam.

Posted
Godzinę temu, ksa napisał(a):

Cześć, jak zwykle ogarnąłem scenariusz od ciebie, bo to czysta przyjemność, ale znowu jak wcześniej, poległem na kibelkach, Wcześniej miałem problem ze zmianą kierunku. Teraz dochodzi do tego prawidłowe połączenie dwóch kibelkow, i dodatkowo zmiana kabiny w połączonych już kibelkow, pomożesz? pozdrawiam.

Mogę pomóc ale nie wiem jaki jest problem? Nie wiesz co po kolei robic czy wiesz ale się nie da bo coś się nie włącza?

• Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy