Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, patwrobel napisał(a):

Sprawdziłem u mnie wszystko działa.
A czy włączyłeś baterie w tym EZT bo wygląda jakbyś tego nie zrobił.
Kod scenariusza zatrzymał się na linijce która czeka na zgłoszenie się przez radio na kanale 9, czyli nic się nie wysypało.

Że u ciebie działa, ale u mnie dobrze nie działa włączam baterię aktywację kabiny i się nic nie dzieje. Oraz nie wiem czego maszynisty nie widać dziwne coś skopane.

Posted

Witam, mam problem z scenariuszem ŁKA 2,5h. Problem polega na tym że po manewrach i pojawieniu się pociągu już jadącego z Dw. Łódź Fabryczna do Widzew jest problem z semaforem. Tak jak na załączonym zdjęciu. Czekałem tak z 10 min i nic się nie zmieniło. Wiem że da się to pominąć przez sam scenariusz przy wyborze ale chce zachować ciągłość. Proszę o pomoc jeśli takowa istnieje.

Zrzut ekranu 2026-02-11 022139.png

Posted
4 godziny temu, F4T3R napisał(a):

Witam, mam problem z scenariuszem ŁKA 2,5h. Problem polega na tym że po manewrach i pojawieniu się pociągu już jadącego z Dw. Łódź Fabryczna do Widzew jest problem z semaforem. Tak jak na załączonym zdjęciu. Czekałem tak z 10 min i nic się nie zmieniło. Wiem że da się to pominąć przez sam scenariusz przy wyborze ale chce zachować ciągłość. Proszę o pomoc jeśli takowa istnieje.

Zrzut ekranu 2026-02-11 022139.png

Potrzebuję pliku logu

Posted
8 godzin temu, Tomasz Grykien napisał(a):

Że u ciebie działa, ale u mnie dobrze nie działa włączam baterię aktywację kabiny i się nic nie dzieje. Oraz nie wiem czego maszynisty nie widać dziwne coś skopane.

Jeżeli czegoś nie jestem w stanie u siebie zreprodukować, bo u mnie jest OK to nie pomogę - chyba że ktoś z SimRail napisze co robię źle. Ja nie jestem autorem gry wiec nie wiem jakie są zależności. Jak coś u mnie nie działa to kombinuje aż zadziała. Jak u mnie nie ma problemu to jak mam zgadnąć dlaczego u Ciebie coś nie działa?

• Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy