k.fornal24 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) W sumie nie wiedziałem do którego działu to dać czy do błędów w grze czy do propozycji usprawnień, więc daję do dyskusji. Bo trzeba o tym podyskutować. Kto był w okolicach Warszawy od powiedzmy od 14:00, aż do resetu serwera o 1:23 wie o czym mowa. Ja rozumiem (i nie mam pretensji), że moderatorzy mieli wolne, święta. I ja też miałem. Ale po tej sytuacji co się działo z botem na Dworcu Centralnym nasuwa mi się wiele pytań. Po pierwsze, dlaczego boty na stacjach warszawskich nie kontrolowane przez człowieka są tak okropne (jak np. gdy bot steruje Łazami (ŁA), kto dłużej posłużył na Zawierciu ten wie)? Co ciekawe to największa z nich Zachodnia ma największe ogarnięcie. Po drugie, na codzień widzimy często resety serwerów, z winy najczęśniej graczy o błache sprawy, gdzie wystarczy usunąć jeden pociąg. Dlaczego wtedy zrzuca się bombę atomową jakim jest reset serwera gdy ktoś np. walczy o osiągnięcie na steamie przez 3 godziny, a tu nagle pyk! Sory gościu. Po trzecie, zresztą związane z drugim punktem - dajmy dyżurnym działać i dajmy dyżurnym narzędzia do tego, czyli usuńmy botowe dyżurki (nawet kosztem realizmu, bo zaraz się zleci brygada, że no nie można dać Dańdówkę, bo twórcy nie wymyślili sposobu by odzwierciedlić nastawnie mechaniczne albo nie Wa-wa Zachodnia nie może być, bo trzeba by było dorobić torów xd), a nawet jeśli nie dajemy im graczom, to dajmy takie kryzysy stwarzać, a nie od razu resetować serwer. Będąc wtedy na Pruszkowie przez 4-5 godzin, świetnie mi się grało, co więcej, mechanikom też się podobało, każdy stał grzecznie, bo były "dymy". https://www.youtube.com/watch?v=09NP-yPbtjk Edited 21 hours ago by k.fornal24 3
Arkadio40 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nie powiem bawiłem się wczoraj wieczorkiem fajnie chociaż mam wrażenie że gracze próbowali odkorkować to co się wczoraj działo na Warszawie Centralnej bo głównie tam był problem 😄 siedząc na Warszawa Włochy miałem ( chyba z tobą ) świetny kontakt 😄 mówiąc wprost mieliśmy taki Oficjalny Event 😄 który nam zrobiła sama gra 😄 1 1
Recommended Posts