ronr Posted November 3 Posted November 3 Moim zdaniem światło czerwone mogłoby być bardziej czerwone. Czasami jadąc mam wątpliwości, czy przede mną świeci jeszcze pomarańczowy czy już czerwony. Oczywiście można patrzeć na HUD, ale często staram się tam nie patrzeć. Jako przykład podaję zdjęcie poniżej. Czerwony na semaforze i obok czerwony na HUDzie. Widać wyraźną różnicę między nimi. Poniżej inny przykład, czerwony na semaforze po lewej jest bardziej pomarańczowy a czerwony na semaforze po prawej bliższy czerwieni, czyli odległość też może mieć znaczenie. Kolejny przykład, poniżej udało mi się złapać światła pomarańczowe i czerwone obok siebie na 1 semaforze. Widać jakąś różnicę, ale mogłaby być większa. Kolejny przykład. Czerwone światło na semaforze obok i pomarańczowe na HUDzie są bardzo podobne do siebie. W realnym świecie niemal codziennie widzę semafory kolejowe i nie mam żadnej wątpliwości, który kolor świeci.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Tuesday at 07:37 AM SIMRAIL Team Posted Tuesday at 07:37 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts