Jump to content

[patwrobel] Misja 3 - Sprinter KM - RE1 [Warszawa - Grodzisk Maz. / Żyrardów / Skierniewice - Warszawa]

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, patwrobel napisał(a):

Dodałem do misji wybór składu -> ELF lub EN57. Można teraz przejechać całość EN57.
Dodałem różne rozkłady dla oby składów - nie różnią się bardzo ale trochę (odcinek Włochy - Grodzisk)

Najnowsza wersja 1.4.17 dostępna pod adresem: 44_patwrobel.7z

(zawiera wszystkie scenariusze)

Super dziękuję będę testować 💪

• Like 1
Posted (edited)

Po pobraniu najnowszej wersji 1.4.17.

Wybrałem pociąg EN57 od początku do Skierniewic i powrót. Na początek dojechałem do W-wa Wschodnia i radio nie reaguje na ZEW1 i ZEW3 niestety na tym skończyłem scenariusz z EN57.

Testowane 2x to samo

SimRail_log_2025-11-25_17-06-24.txt

Edited by Maurice
Posted
3 godziny temu, Maurice napisał(a):

Po pobraniu najnowszej wersji 1.4.17.

Wybrałem pociąg EN57 od początku do Skierniewic i powrót. Na początek dojechałem do W-wa Wschodnia i radio nie reaguje na ZEW1 i ZEW3 niestety na tym skończyłem scenariusz z EN57.

Testowane 2x to samo

SimRail_log_2025-11-25_17-06-24.txt 817.36 kB · 2 pobrania

W logu nie ma nic co mogło by blokować - u mnie właśnie przejechałem i bez problemu wjechałem w tory postojowe Wschodniej.

Generalnie dodając EN57 nic nie zmieniałem na stacjach więc powinno działać tak samo jak dla ELFa.
Chyba że przejęcie od bota EN57 u Ciebie psuje radio że event nie idzie.

Dodałem więcej logowania - wersja 1.4.18. Możesz pobrać i spróbować jeszcze raz.

Najnowsza wersja 1.4.18 dostępna pod adresem:   44_patwrobel.7z    (zawiera wszystkie scenariusze)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy