konkur4 Posted Sunday at 03:03 PM Posted Sunday at 03:03 PM Gdy wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Sunday at 04:29 PM SIMRAIL Team Posted Sunday at 04:29 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted Monday at 01:36 AM Posted Monday at 01:36 AM 10 godzin temu, konkur4 napisał(a): Gdy wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym. Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych.
Matys Posted yesterday at 12:39 AM Posted yesterday at 12:39 AM 22 godziny temu, bart_dem napisał(a): Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych. Że tak powiem niekulturalnie, guzik prawda. Zostały mi tylko 2 osiągnięcia do odblokowania. Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic. 1
misiek_131415 Posted yesterday at 07:17 AM Posted yesterday at 07:17 AM 6 godzin temu, Matys napisał(a): Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic. A idąc pod peronami? Od 1 do 4 dołem a potem z 4 do 5 górą.
adisuper Posted yesterday at 11:12 AM Posted yesterday at 11:12 AM Ja po prodtu na singlu poszedłem piechotą i wystarczy na ten peron wejsć z tego co pamiętam
darth-gregorius Posted yesterday at 03:24 PM Posted yesterday at 03:24 PM 4 godziny temu, adisuper napisał(a): Ja po prodtu na singlu poszedłem piechotą i wystarczy na ten peron wejsć z tego co pamiętam Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie. Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje.
Bulbulator Posted yesterday at 05:09 PM Posted yesterday at 05:09 PM 1 godzinę temu, darth-gregorius napisał(a): Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie. Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje. https://steamcommunity.com/id/djud/stats/1422130 u mnie grając przez GeForce Now zalicza wszystko bez problemu.
szyklo Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło.
beskidek2513 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 godzin temu, szyklo napisał(a): Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło. Pozdrawiam Szybkiego Podróżnika 😉 1
Recommended Posts