Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gdy  wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
10 godzin temu, konkur4 napisał(a):

Gdy  wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym.

Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych.

Posted
22 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych.

Że tak powiem niekulturalnie, guzik prawda.

Zostały mi tylko 2 osiągnięcia do odblokowania.

Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic.

• Haha 1
Posted
6 godzin temu, Matys napisał(a):

Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic.

A idąc pod peronami?  Od 1 do 4 dołem a potem z 4 do 5 górą. 

Posted
4 godziny temu, adisuper napisał(a):

Ja po prodtu na singlu poszedłem piechotą i wystarczy na ten peron wejsć   z tego co pamiętam

Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie.

Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje.

Posted
1 godzinę temu, darth-gregorius napisał(a):

Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie.

Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje.

https://steamcommunity.com/id/djud/stats/1422130

u mnie grając przez GeForce Now zalicza wszystko bez problemu.

Posted

Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło.

Posted
5 godzin temu, szyklo napisał(a):

Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło.

Pozdrawiam Szybkiego Podróżnika 😉

• Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy