konkur4 Posted May 25 Posted May 25 Gdy wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 25 SIMRAIL Team Posted May 25 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted May 26 Posted May 26 10 godzin temu, konkur4 napisał(a): Gdy wchodzę na 5 peron w Katowicach to nie nalicza mi osiągnięcia "Poszukiwacze zaginionego peronu" zarówno gdy wchodzę w trybie wielosobowym i jednoosobowym. Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych.
Matys Posted May 27 Posted May 27 22 godziny temu, bart_dem napisał(a): Wejdź w trybie dyżurnego na nastawnię w Katowicach, następnie wyjdź z nastawni i przebiegnij się po peronie 5. To osiągnięcie zalicza się najszybciej z wszystkich dostępnych. Że tak powiem niekulturalnie, guzik prawda. Zostały mi tylko 2 osiągnięcia do odblokowania. Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic. 1
misiek_131415 Posted May 27 Posted May 27 6 godzin temu, Matys napisał(a): Ten z peronem w Katowicach jest zabugowany. Byłem na tym *** peronie ze 20 razy, w różnym trybie, multi, solo, z nastawni, wysiadając z lokomotywy na peronie, na torach. Nic. A idąc pod peronami? Od 1 do 4 dołem a potem z 4 do 5 górą.
adisuper Posted May 27 Posted May 27 Ja po prodtu na singlu poszedłem piechotą i wystarczy na ten peron wejsć z tego co pamiętam
darth-gregorius Posted May 27 Posted May 27 4 godziny temu, adisuper napisał(a): Ja po prodtu na singlu poszedłem piechotą i wystarczy na ten peron wejsć z tego co pamiętam Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie. Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje.
Bulbulator Posted May 27 Posted May 27 1 godzinę temu, darth-gregorius napisał(a): Myślę, że problem występuje gdzie indziej, dla przykładu przestało mi zaliczać nastawnie z nowego DLC, zaliczyło tylko 3 a widzę że innym zalicza nastawnie. Może spróbuje zainstalować grę na nowo, bo robienie weryfikacji plików i usuwanie katalogu Simkol nic nie daje. https://steamcommunity.com/id/djud/stats/1422130 u mnie grając przez GeForce Now zalicza wszystko bez problemu.
szyklo Posted May 27 Posted May 27 Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło.
beskidek2513 Posted May 27 Posted May 27 5 godzin temu, szyklo napisał(a): Ja te osiągnięcie zdobyłem wczoraj, czekając na odjazd osobowego do Sędziszowa (PL3), zawędrowałem na peron 5 i bez problemu osiągnięcie wskoczyło. Pozdrawiam Szybkiego Podróżnika 😉 1
Recommended Posts