P.Marszałek Posted May 15 Posted May 15 Podczas jazdy na scenariuszu w/w pokazuje prędkość max 100 a przy 94 nalicza minusowe punkty
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 16 SIMRAIL Team Posted May 16 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
lewnemejski Posted May 16 Posted May 16 (edited) 22 hours ago, P.Marszałek said: Podczas jazdy na scenariuszu w/w pokazuje prędkość max 100 a przy 94 nalicza minusowe punkty Widzę, że używasz ETCS, więc prawdopodobnie nie wpisałeś danych pociągu podczas startu systemu. Domyślnie wykrywa ET25 luzem i stąd prędkość 100km/h. Wagony w tym scenariuszu mają ograniczenie do 90km/h, dlatego gra zaczyna naliczać ujemne punkty. Mam nadzieję, że pomogłem. Edited May 16 by lewnemejski
Maurice Posted May 16 Posted May 16 Był zgłoszony błąd ale już tego naprawili. Musisz wprowadzić poprawne dane do ETCS. Testowałem u siebie wszystko działa poprawnie.
tedzik Posted Sunday at 07:56 PM Posted Sunday at 07:56 PM No to może gra niech też wyświetla możliwe ograniczenie, a nie 120 i zabiera punkty po przekroczeniu 90 ...
misiek_131415 Posted Sunday at 08:51 PM Posted Sunday at 08:51 PM 54 minuty temu, tedzik napisał(a): No to może gra niech też wyświetla możliwe ograniczenie, a nie 120 i zabiera punkty po przekroczeniu 90 ... Zerknij co powyżej w tym poście inni gracze pisali. Może pomoże.
Recommended Posts