Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, w misji IC 6128 "Mickiewicz" z Wrocławia do Białegostoku, mam problem z semaforem wskazującym stój między Żyrardowem, a Grodziskiem Mazowieckim. Jechałem zgodnie z rozkładem (nawet miejscami 2 minuty przed czasem). ZEW3 nie pomaga. Czy ktoś miał może podobny problem? Wrzucam screen...

plik.jpg

Posted (edited)
2 hours ago, darth-gregorius said:

Po ostatniej aktualizacji IC "Mickiewicz" w ogóle nie podjeżdża w perony w Łodzi.  

Sprawdziłem u siebie i u mnie działa. Polecam sprawdzić spójność plików gry. Ewentualnie spróbować usunąć z dysku katalog "simkol"(Znajdziesz go w %appdata%\..\LocalLow).

Podobnie @przemooo35; następnym razem załącz też logi z gry(Są w tym katalogu Simkol wspomnianym wyżej) bo pomagają zidentyfikować źródło problemów zwykle.

Edited by lewnemejski
  • Thanks 2
Posted
7 godzin temu, lewnemejski napisał(a):

Sprawdziłem u siebie i u mnie działa. Polecam sprawdzić spójność plików gry. Ewentualnie spróbować usunąć z dysku katalog "simkol"(Znajdziesz go w %appdata%\..\LocalLow).

Podobnie @przemooo35; następnym razem załącz też logi z gry(Są w tym katalogu Simkol wspomnianym wyżej) bo pomagają zidentyfikować źródło problemów zwykle.

Wstyd się przyznać, ale wystarczyło poczekać minutkę dłużej i pociąg się pojawił na horyzoncie, przed aktualizacją skład wjeżdżał od razu po komunikacie, ehh cały ja 🤣 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy