Keny Posted May 5 Posted May 5 Witam, Chcia艂em przedstawi膰 intensywno艣膰 piorun贸w na scenariusza jednoosobowym (w tym przypadku jest to TLK Warszawa - 艁贸d藕). Tak nie wygl膮da burza. Tak wygl膮da zabawa stroboskopem. Przypomn臋 jak niebezpieczne to jest dla graczy z epilepsj膮. Dlaczego ca艂y ekran jest bia艂y kiedy imitowany jest b艂ysk pioruna. Dlaczego nie dalekie t艂o? SimRail 2025-05-05 13-53-22.mp4 7
Grandal74 Posted June 5 Posted June 5 (edited) Tak, to dotyczy te偶 multi. Dzi艣 z艂apa艂a mnie porz膮dna burza pod Krakowem wieczorem i szczerze powiem to jest jaki艣 dramat. Mia艂em wra偶enie, 偶e jaki艣 cymba艂 z aparatem przyssa艂 si臋 do czo艂a si贸demki i co chwila wali艂 z lamp膮 prosto w twarz.聽 Podczas burzy lekko powinno roz艣wietla膰 si臋 niebo, a nie bia艂a plama na ekranie i tory roz艣wietlone na kilometr. Zr贸bcie co艣 z tymi burzami bo to jaka艣 parodia jest. Jak ju偶 nie b臋dziecie mogli nic z tym zrobi膰 to wy艂膮czcie w diab艂y te b艂yski. Sam d藕wi臋k grzmot贸w daje te偶 jaki艣 klimat burzy.聽 Do d藕wi臋ku burzy nie mo偶na si臋 przyczepi膰, jest naprawd臋 ok.聽 Powinno to by膰 zrobione natychmiast, przy najbli偶szej poprawce bo jak wspomnia艂 @Keny聽to bardzo 藕le wp艂ywa na epileptyk贸w, ale i u kogo艣 kto ma sk艂onno艣膰 mo偶e spowodowa膰 atak epilepsji. Wiem co m贸wi臋, bo mam c贸rk臋 z wyleczon膮 epilepsj膮.聽 Migiem ch艂opaki wy艂膮czcie t膮 burzow膮 parodi臋, albo zr贸bcie porz膮dnie, subtelnie te burzowe b艂yski. W moim ukochanym RDR2 i RDO mo偶na porz膮dnie burz臋 zrobi膰?聽 聽 Edited June 5 by Grandal74 1
bart_dem Posted June 5 Posted June 5 Nie wiem, mo偶e to kwestia karty graficznej lub ustawie艅 u was馃聽U mnie burza wygl膮da jak ni偶ej, czyli ca艂kiem zno艣nie. Tu akurat nie pada艂o, ale przy padaj膮cym deszczu b艂yski wygl膮daj膮 identycznie. simrail.exe 2025.06.05 - 23.13.09.04.mp4 聽 聽 聽
SIMRAIL Team Kr贸lik Uszasty Posted July 12 SIMRAIL Team Posted July 12 Problem burzy i totalnego roz艣wietlania ekranu powinien zosta膰 rozwi膮zany w kolejnym paczu, o ile nie jest to kwestia konkretnej konfiguracji sprz臋towej i ustawie艅. Natomiast odr臋bn膮 kwesti膮 pozostaje wp艂yw burzy i migaj膮cych 艣wiate艂 na epileptyk贸w.
Recommended Posts