typowy Posted Saturday at 05:26 PM Posted Saturday at 05:26 PM Nie zalicza postępów w osiągnięciu, pomimo spędzania powyżej dwóch godzin na nastawniach - nadal wyświetla mi 0/9. Sprawdziłem to w Rogowie (serwer PL1), jak również na Żakowicach Południowych oraz Warszawie-Włochach (serwer PL5). Testy przeprowadziłem zarówno w sesjach dzielonych, jak i za pomocą jednej (prawie 3,5-godzinnej) rozgrywki. 2
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 07:19 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 07:19 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
tomek76 Posted Saturday at 10:24 PM Posted Saturday at 10:24 PM również dołączam się do zgłoszenia ponieważ chodzi o Warszawę Włochy wg simrail.pro mam ponad 3h nadal mam 0/9 i również sprawdziłem to na różnych serwerach mimo to nie zalicza 1 2
Furaha Lion Posted Sunday at 07:38 AM Posted Sunday at 07:38 AM Potwierdzam brak zaliczania spędzonego czasu. 1 1
Matys Posted Sunday at 10:40 AM Posted Sunday at 10:40 AM (edited) Trzy Cztery godziny w Żyrardowie i nic nie nabiło. Edited Sunday at 10:58 AM by Matys 1 1
beskidek2513 Posted Sunday at 11:25 AM Posted Sunday at 11:25 AM Dołączam się do zgłoszenia. Ponad 10 godzin na Widzewie, prawie 3.5 godziny na Włochach, ponad 2.5 godziny na st. Płyćwia i nadal 0/9. 1 1
Matys Posted Sunday at 11:43 AM Posted Sunday at 11:43 AM Inne pytanie. Czy komukolwiek nabiło chociaż jedną dyżurkę?
typowy Posted Sunday at 04:28 PM Author Posted Sunday at 04:28 PM 4 godziny temu, Matys napisał(a): Inne pytanie. Czy komukolwiek nabiło chociaż jedną dyżurkę? Te sprzed wydania DLC nabija normalnie, tych po aktualizacji nie nabija w ogóle 😉 1
beskidek2513 Posted Sunday at 06:06 PM Posted Sunday at 06:06 PM 1 godzinę temu, typowy napisał(a): Te sprzed wydania DLC nabija normalnie, Też tak nie do końca - spędziłem na wszystkich czterdziestu "starych" dyżurkach ponad 2 godziny, a mam 38/40. Niestety, nie wiem, których mi nie zaliczyło, bo zgubiłem kartkę, na której sobie odhaczałem zdobyte dyżurki i pamiętam, że były tam dwie dyżurki, przy których napisałem "nie zaliczono", tylko nie wiem, które to były xd
beskidek2513 Posted Sunday at 11:17 PM Posted Sunday at 11:17 PM Dorzuciłem prawie 7 godzin na Widzewie - nadal 0/9 - i pomimo tylu zgłoszeń od wielu graczy, "twórcy" nic z tym błędem nie zrobili. Mało tego - nawet żadnej odpowiedzi od nich w tym temacie nie ma. Najważniejsze, że pieniądze wzięli, a gracze niech się ....
SIMRAIL Team uetam Posted Monday at 09:48 AM SIMRAIL Team Posted Monday at 09:48 AM 10 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Dorzuciłem prawie 7 godzin na Widzewie - nadal 0/9 - i pomimo tylu zgłoszeń od wielu graczy, "twórcy" nic z tym błędem nie zrobili. Mało tego - nawet żadnej odpowiedzi od nich w tym temacie nie ma. Najważniejsze, że pieniądze wzięli, a gracze niech się .... Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7? Błąd jest zgłoszony i będzie naprawiony. 2
beskidek2513 Posted Monday at 04:11 PM Posted Monday at 04:11 PM 6 godzin temu, uetam napisał(a): Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7? Ma Pan rację, przepraszam. Ja nie miałem w swojej pracy majówki, może dlatego napisałem taki komentarz. Pozdrawiam.
Prądzik Posted Monday at 04:32 PM Posted Monday at 04:32 PM 17 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Dorzuciłem prawie 7 godzin na Widzewie - nadal 0/9 - i pomimo tylu zgłoszeń od wielu graczy, "twórcy" nic z tym błędem nie zrobili. Mało tego - nawet żadnej odpowiedzi od nich w tym temacie nie ma. Najważniejsze, że pieniądze wzięli, a gracze niech się .... Podaj proszę link do tej strony
beskidek2513 Posted Tuesday at 08:38 PM Posted Tuesday at 08:38 PM W dniu 5.05.2025 o 18:32, Prądzik napisał(a): Podaj proszę link do tej strony simrail.pwisnia.pl
Tomek_7304 Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM W dniu 5.05.2025 o 11:48, uetam napisał(a): Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7? Błąd jest zgłoszony i będzie naprawiony. Kiedy była majówka? Pewnie nie zauważyłem jej, ponieważ byłem w pracy. 1
KOlorowy Posted yesterday at 10:12 AM Posted yesterday at 10:12 AM 9 minut temu, Tomek_7304 napisał(a): Kiedy była majówka? Pewnie nie zauważyłem jej, ponieważ byłem w pracy. Jak sama nazwa wskazuje, majówka odbywa się w maju, a ściślej określając, na początku maja. Ustawowo wolnymi dniami od pracy jest 1 maja i 3 maja. W tym roku złożyło się tak, że 1 maja wypadł w czwartek, a co za tym idzie, 2 maja czyli piątek, nie jest ustawowo wolnym dniem od pracy, jednak wiele osób ma możliwość wzięcia urlopu i tak też uczyniło, więc skutkiem tego wiele osób odpoczywało aż przez 4 dni! Pańska wizyta w pracy jednak nie zwalnia Pana od zaglądania w kalendarz, co nie jest zbytnio wymagającą czynnością i na przyszłość zmiana tak prostego przyzwyczajenia pomoże Panu zrozumieć, dlaczego większość społeczeństwa ma wolne. Liczę na to, że pomogłem rozwiać wątpliwości. Z Panem Bogiem! 2
LycanAnanas Posted yesterday at 11:08 AM Posted yesterday at 11:08 AM On 5/5/2025 at 11:48 AM, uetam said: Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7? Błąd jest zgłoszony i będzie naprawiony. Mamy żal do twoich przełożonych, że wymusili release przed majówką. Bo doskonale osoby pracujące przy rozwoju software wiedzą, że to nie programiści podejmują te decyzje. Wszystkie normalne firmy robią freeze wtedy, aby mieć spokój. 1
Recommended Posts