Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie zalicza postępów w osiągnięciu, pomimo spędzania powyżej dwóch godzin na nastawniach - nadal wyświetla mi 0/9.
Sprawdziłem to w Rogowie (serwer PL1), jak również na Żakowicach Południowych oraz Warszawie-Włochach (serwer PL5). Testy przeprowadziłem zarówno w sesjach dzielonych, jak i za pomocą jednej (prawie 3,5-godzinnej) rozgrywki.

• I agree 2
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted

również dołączam się do zgłoszenia ponieważ chodzi o Warszawę Włochy wg simrail.pro mam ponad 3h nadal mam 0/9 i również sprawdziłem to na różnych serwerach mimo to nie zalicza 

• Thanks 1
  • I agree 2
Posted
4 godziny temu, Matys napisał(a):

Inne pytanie. Czy komukolwiek nabiło chociaż jedną dyżurkę?

Te sprzed wydania DLC nabija normalnie, tych po aktualizacji nie nabija w ogóle 😉

• Thanks 1
Posted
1 godzinę temu, typowy napisał(a):

Te sprzed wydania DLC nabija normalnie,

Też tak nie do końca - spędziłem na wszystkich czterdziestu "starych" dyżurkach ponad 2 godziny, a mam 38/40. Niestety, nie wiem, których mi nie zaliczyło, bo zgubiłem kartkę, na której sobie odhaczałem zdobyte dyżurki i pamiętam, że były tam dwie dyżurki, przy których napisałem "nie zaliczono", tylko nie wiem, które to były xd

Posted

Dorzuciłem prawie 7 godzin na Widzewie - nadal 0/9 - i pomimo tylu zgłoszeń od wielu graczy, "twórcy" nic z tym błędem nie zrobili. Mało tego - nawet żadnej odpowiedzi od nich w tym temacie nie ma. Najważniejsze, że pieniądze wzięli, a gracze niech się ....

wd.png

• SIMRAIL Team
Posted
10 godzin temu, beskidek2513 napisał(a):

Dorzuciłem prawie 7 godzin na Widzewie - nadal 0/9 - i pomimo tylu zgłoszeń od wielu graczy, "twórcy" nic z tym błędem nie zrobili. Mało tego - nawet żadnej odpowiedzi od nich w tym temacie nie ma. Najważniejsze, że pieniądze wzięli, a gracze niech się ....

Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7?
Błąd jest zgłoszony i będzie naprawiony.

• I agree 2
Posted
6 godzin temu, uetam napisał(a):

Przypominam, że od czwartku do dziś mieliśmy coś takiego jak majówka - chyba nie wymagasz żeby programiści pracowali 24/7?

Ma Pan rację, przepraszam. Ja nie miałem w swojej pracy majówki, może dlatego napisałem taki komentarz.

Pozdrawiam.

Posted
17 godzin temu, beskidek2513 napisał(a):

wd.png

Podaj proszę link do tej strony 

Posted
W dniu 5.05.2025 o 11:48, uetam napisał(a):

Kiedy była majówka? Pewnie nie zauważyłem jej, ponieważ byłem w pracy.

• I agree 1
Posted
9 minut temu, Tomek_7304 napisał(a):

Kiedy była majówka? Pewnie nie zauważyłem jej, ponieważ byłem w pracy.

Jak sama nazwa wskazuje, majówka odbywa się w maju, a ściślej określając, na początku maja. Ustawowo wolnymi dniami od pracy jest 1 maja i 3 maja. W tym roku złożyło się tak, że 1 maja wypadł w czwartek, a co za tym idzie, 2 maja czyli piątek, nie jest ustawowo wolnym dniem od pracy, jednak wiele osób ma możliwość wzięcia urlopu i tak też uczyniło, więc skutkiem tego wiele osób odpoczywało aż przez 4 dni! 
Pańska wizyta w pracy jednak nie zwalnia Pana od zaglądania w kalendarz, co nie jest zbytnio wymagającą czynnością i na przyszłość zmiana tak prostego przyzwyczajenia pomoże Panu zrozumieć, dlaczego większość społeczeństwa ma wolne. Liczę na to, że pomogłem rozwiać wątpliwości. Z Panem Bogiem!

• Haha 2
Posted
On 5/5/2025 at 11:48 AM, uetam said:

Mamy żal do twoich przełożonych, że wymusili release przed majówką. Bo doskonale osoby pracujące przy rozwoju software wiedzą, że to nie programiści podejmują te decyzje. Wszystkie normalne firmy robią freeze wtedy, aby mieć spokój.

• I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy