Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Czy u kogoś też ostatnio pojawiły się problemy z lagowaniem i to większym niż wcześniej(W-wa zawsze lagowała,Katowice i Kraków Gł też,ale nie aż tak)? Dziś chciałem przejechać zadanie regio W-wa Zachodnia-Skierniewice,ale lagi od W-wy Zachodniej były takie,że odpuściłem sobie jazdę.Zastanawiam sie czy to problem z podstawką Simrail-a,czy DLC? A może coś innego jest powodem?

Edited by vikingpn89
Posted

U mnie też są częstsze przycinki (chociaż odnoszę wrażenie, że sama gra chodzi płynniej - ilość klatek na sekundę jest większa) 

Posted

O ile ogólna wydajność wydaje się że się polepszyła o tyle losowe spadki fps'ów przybrały na sile. Przy wjazdach/wyjazdach do niektórych rejonów klatki spadają z okolic 100 do nawet 30. No wybitnie to nie jest i już chyba nigdy nie będzie bo nie wydaje mi się żeby były prowadzone jakiekolwiek próby uzyskania lepszej wydajności w grze.

Posted

Mi się też wydaje że trochę się wydajność pogorszyła. Wcześniej Warszawa mi prawie wcale nie lagowała, teraz gdy jestem w jej obrębie mam częste przycinki.

7 minut temu, KOlorowy napisał(a):

(chociaż odnoszę wrażenie, że sama gra chodzi płynniej - ilość klatek na sekundę jest większa) 

Wydaje mi się, że to takie złudzenie spowodowane właśnie tymi przycinkami. Jak wyjechałem z Krakowa który najbardziej mi grę laguje to od razu miałem odczucie że się zrobiła taka płynna jak nigdy.

Posted

Witam. Ja rozwiązałem trochę ten problem z lagami, choć nie wszystkie, zamieszczam ustawienia w Panelu sterowania Nvidia też posiadam RTX 3060 12GB. Dajcie znać czy pomogło.Zrzutekranu(7).png.03b5a749496092a0955868eb79a16949.pngZrzutekranu(8).png.92cb0c2af090c7346b807cabf07a9bd6.png

Zrzut ekranu (9).png

Simrail 01.jpg

Simrail 02.jpg

Posted

U mnie niestety też po aktualizacji tak jak miałem wszystkie ustawienia na MAX i 60 FPS tak teraz mam 25fps. Nie wiem co sie stało.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy