vikingpn89 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Czy u kogoś też ostatnio pojawiły się problemy z lagowaniem i to większym niż wcześniej(W-wa zawsze lagowała,Katowice i Kraków Gł też,ale nie aż tak)? Dziś chciałem przejechać zadanie regio W-wa Zachodnia-Skierniewice,ale lagi od W-wy Zachodniej były takie,że odpuściłem sobie jazdę.Zastanawiam sie czy to problem z podstawką Simrail-a,czy DLC? A może coś innego jest powodem? Edited 15 hours ago by vikingpn89
KOlorowy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago U mnie też są częstsze przycinki (chociaż odnoszę wrażenie, że sama gra chodzi płynniej - ilość klatek na sekundę jest większa)
Rafał Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago O ile ogólna wydajność wydaje się że się polepszyła o tyle losowe spadki fps'ów przybrały na sile. Przy wjazdach/wyjazdach do niektórych rejonów klatki spadają z okolic 100 do nawet 30. No wybitnie to nie jest i już chyba nigdy nie będzie bo nie wydaje mi się żeby były prowadzone jakiekolwiek próby uzyskania lepszej wydajności w grze.
azzorekk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mi się też wydaje że trochę się wydajność pogorszyła. Wcześniej Warszawa mi prawie wcale nie lagowała, teraz gdy jestem w jej obrębie mam częste przycinki. 7 minut temu, KOlorowy napisał(a): (chociaż odnoszę wrażenie, że sama gra chodzi płynniej - ilość klatek na sekundę jest większa) Wydaje mi się, że to takie złudzenie spowodowane właśnie tymi przycinkami. Jak wyjechałem z Krakowa który najbardziej mi grę laguje to od razu miałem odczucie że się zrobiła taka płynna jak nigdy.
marek.pyrgal Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Witam. Ja rozwiązałem trochę ten problem z lagami, choć nie wszystkie, zamieszczam ustawienia w Panelu sterowania Nvidia też posiadam RTX 3060 12GB. Dajcie znać czy pomogło.
KUSZUN Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U mnie niestety też po aktualizacji tak jak miałem wszystkie ustawienia na MAX i 60 FPS tak teraz mam 25fps. Nie wiem co sie stało.
Recommended Posts