Jump to content

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Damian napisał(a):

Skoro aż tak nie śledzisz  SimRail, to dlaczego masz 695 postów na tutejszym forum?

Jak aż cię to tak bardzo ciekawi, że spamujesz temat pytaniami dot. mnie a nie ceny DLC to odpowiem: dużo się udzielałem jak grałem, a grałem mocno z rok temu... 🙂 Teraz wejdę od czasu do czasu zobaczyć jaki jest progres.. 

Posted

Spodziewałem się stówki, może trochę mniej. Za te pieniądze brać i nie marudzić. Sam wziąłem, chociaż za bardzo nie interesuje się dodatkami z mapami, wolę tabor. Ps. Jeszcze Impulsa albo Flirta ŁKA poproszę, najlepiej w tych samych pieniądzach.

Posted
12 godzin temu, Tom_89 napisał(a):

Mimo wszystko aby nie było i tak uważam że nasza cena była ok. Spodziewałem się troszkę więcej.

Taką cenę dałbym za same nastawnie Skierniewice i Koluszki. A tu proszę jaka niespodzianka.

W tej beczce miodu jest jednak łyżka dziegciu: Jako że mam słaby kąkuter, gram wyłącznie przez GFN. A GFN żąda ode mnie zakupu za zakupioną już grę. Synchronizacja nie pomaga XDD

• Haha 1
  • I agree 1
Posted
21 minut temu, PL_Andrev napisał(a):

Taką cenę dałbym za same nastawnie Skierniewice i Koluszki. A tu proszę jaka niespodzianka.

W tej beczce miodu jest jednak łyżka dziegciu: Jako że mam słaby kąkuter, gram wyłącznie przez GFN. A GFN żąda ode mnie zakupu za zakupioną już grę. Synchronizacja nie pomaga XDD

Też grałem na GFN musisz pobrać dlc i je zaznaczyć że chcesz aby było w grze ale w tym Steamie na GFN bo inaczej nie zadziała. 

Posted
1 godzinę temu, Tomek11_YT napisał(a):

Też grałem na GFN musisz pobrać dlc i je zaznaczyć że chcesz aby było w grze ale w tym Steamie na GFN bo inaczej nie zadziała. 

Niestety to nie pomaga.

Gdy startuję grę w GF Now - za każdym razem do pobrania w nakładce Steamowej jest 5,5GB patch, po pobraniu teoretycznie się DLC odblokowuje, ale po próbie wystartowania scenariusza SP lub MP z DLC Łódź - gra zawiesza się na ekranie ładowania. Raz mi się udało wczoraj wystartować scenariusz singlowy, ale jak tylko dojechałem od Warszawy w stronę nowego obszaru mapy z DLC - jego nie było:

Zrzut ekranu 2025-04-30 o 23.46.49.png

Zrzut ekranu 2025-04-30 o 23.46.52.png

• Sad 2
Posted

Hmmm... wczoraj zainstalowałem dodatek poprzez Steam, odpaliłem GFN i scenariusz się wystartował. Niestety zrobiłem błąd i stwierdziłem "a to zagram se jutro".

No i dziś to samo - zawartość dostępna po zakupie. Może trzeba było kupić DLC spod GFN?

Posted (edited)

Powiem tak – cena dodatku w porównaniu do Cargo jest rewelacyjna. Jeżeli kolejne będą w podobnej cenie, również je kupię.
Szkoda tylko, że Steam uważa, iż jesteśmy bogatszym narodem niż kraje UE i Wielka Brytania, ale trudno.

Co do samego dodatku – miałem nadzieję na wierniejsze odwzorowanie otoczenia. Sam nie wiem dlaczego, ale z drugiej strony to przecież symulator kolejowy, a nie symulator życia czy coś w stylu The Sims, więc nie ma co narzekać.

Gdyby tylko udostępnili edytor, to już bym po swojemu poprawił co nieco na trasie Skierniewice–Łódź 😄

Edited by dgr_5057
Posted
1 minutę temu, dgr_5057 napisał(a):

Szkoda, że steam uwaza iż jestesmy bogatszym narodem niż kraje EU i UK ale trudno. 

Na pewno cwańszym, skala skupu gier po VPN z innych krajów i sprzedaż takich kont jest ogromna, zobacz sobie allegro 😉

Więc uczciwi płacą różnicę za tych cwaniaków.  

• I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy