Marti Posted April 30, 2025 Posted April 30, 2025 Siema Otóż tak problem polega na tym, że grając na multiplayer, już któryś raz z kolei po nagłym hamowaniu nie jestem w stanie rozpędzić się do rozkładowej gdyż wagony hamują mi. Po nagłym daję hamulec w pozycje jazdy robiąc przy tym jeszcze tzw. falę. Niestety nic to nie pomaga i jedynie jestem w stanie jechać na załączonym bocie, bo inaczej skład zaczyna sam z siebie hamować w momencie gdy jadę. Ktoś miał podobny problem? Wina gry czy może ja coś źle robię ?
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 30, 2025 SIMRAIL Team Posted April 30, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
bart_dem Posted May 1, 2025 Posted May 1, 2025 13 godzin temu, Marti napisał(a): Wina gry czy może ja coś źle robię ? Ty coś źle robisz. Już Ci @misiek_131415 odpowiedział w poprzednim Twoim temacie jak poprawnie wyluzować skład. Po co zgłaszasz to jako błąd?
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted May 3, 2025 SIMRAIL Team Posted May 3, 2025 Następnym razem podeślij screen z okienka Player Trainset (dostępne pod F8). Najlepiej kilka screenów, żeby było widać całą tabelkę od lokomotywy do ostatniego wagonu.
Recommended Posts