Jump to content

Recommended Posts

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
2 godziny temu, Tom_89 napisał(a):

Sprawdź spójność plików gry w menu steam. Może pomoże 🙂

Sprawdzałem na chwilę pomoże albo i nie i znowu to samo.

Posted
4 minuty temu, Tomasz Grykien napisał(a):

Sprawdzałem na chwilę pomoże albo i nie i znowu to samo.

Raz się uruchomiło i znowu to samo, coś nie tak z silnikiem gry.  😞 

Posted

Również ma problem z grą. Po kilku minutach crash. Nie ma zasady, raz jak stoję na peronie na początku scenariusza, a raz losowo w trakcie jazdy. Bawiłem się ustawieniami grafiki, bo niektórzy zgłaszali, że to pomaga, ale w moim przypadku niekoniecznie. Weryfikacja plików nic nie wykazała, a uruchomienie przez administratora także nie naprawia problemu. Ostatni log:

SimRail_log_2025-03-18_22-54-51.txt

Posted
11 minut temu, PRP napisał(a):

Również ma problem z grą. Po kilku minutach crash. Nie ma zasady, raz jak stoję na peronie na początku scenariusza, a raz losowo w trakcie jazdy. Bawiłem się ustawieniami grafiki, bo niektórzy zgłaszali, że to pomaga, ale w moim przypadku niekoniecznie. Weryfikacja plików nic nie wykazała, a uruchomienie przez administratora także nie naprawia problemu. Ostatni log:

SimRail_log_2025-03-18_22-54-51.txt 20.34 MB · 0 pobrań

Ja doszedłem do tego wywalanie być może powoduje Nakładka podczas gry, Jeśli się wyłączy gra działa normalnie stawiam problem z Nakładką gry. przed aktualizacją wszystko działało.

Posted
2 godziny temu, Bulbulator napisał(a):

Mi się często gra crashowała dopóki nie zmniejszyłem rozdzielczości tekstur, od tamtej pory ani jednego crasha.

Mi i na najmniejszej Crasha dostałem mam nadzieje że to poprawią.

Posted

Dobra, zmniejszyłem trochę ustawienia graficzne, wyłączyłem nakładkę Steam i uruchamiam przez administratora i udało się zrobić cały scenariusz. Rozmiar tekstur 1/2 spróbujcie na początku ustawić 🙂

Posted (edited)
43 minuty temu, PRP napisał(a):

Dobra, zmniejszyłem trochę ustawienia graficzne, wyłączyłem nakładkę Steam i uruchamiam przez administratora i udało się zrobić cały scenariusz. Rozmiar tekstur 1/2 spróbujcie na początku ustawić 🙂

Nic nie trzeba zmniejszać żadnych ustawień graficznych, wystarczy Nakładkę wyłączyć i działa normalnie. strasznie Dziwne że nakładka robi ten problem na poprzedniej wersji gry normalnie Działało trzeba czekać aż SimRail zaktualizuje grę. 🙂 

Edited by Tomasz Grykien
Posted
12 minut temu, Gosposia Hela napisał(a):

a jak tą nakładkę wyłączyć krok po kroku ?

Zakładka steam/ustawienia/w grze/wyłącz zakładkę steam w grze

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy