Tomasz Grykien Posted March 15 Posted March 15 Nie mogę włączyć SimRail bo mi Crashuje, stało się po tej nowej aktualizacji? SimRail.exe.5180.rar
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 15 SIMRAIL Team Posted March 15 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Tomasz Grykien Posted March 16 Author Posted March 16 Znowu wywaliło nie mogę SimRail włączyć Crasha dostaje, kiedy to naprawicie to się stało po tej nowej aktualizacji system aktualny sterowniki od karty graficznej nowe? SimRail_log_2025-03-16_04-56-14.txt
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 (edited) Nie mogę włączyć wcale SimRai, dochodzi do tego momentu i wywala do pulpitu? Edited March 18 by Tomasz Grykien
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 2 godziny temu, Tom_89 napisał(a): Sprawdź spójność plików gry w menu steam. Może pomoże 🙂 Sprawdzałem na chwilę pomoże albo i nie i znowu to samo.
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 8 godzin temu, Grandal74 napisał(a): Zobacz czy wywala jak uruchomisz jako administrator. Nie ma opcji uruchom jako administrator.
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 4 minuty temu, Tomasz Grykien napisał(a): Sprawdzałem na chwilę pomoże albo i nie i znowu to samo. Raz się uruchomiło i znowu to samo, coś nie tak z silnikiem gry. 😞
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 Weryfikacja wszystkich plików przebiegła pomyślnie a nadal to samo. 😞
PRP Posted March 18 Posted March 18 Również ma problem z grą. Po kilku minutach crash. Nie ma zasady, raz jak stoję na peronie na początku scenariusza, a raz losowo w trakcie jazdy. Bawiłem się ustawieniami grafiki, bo niektórzy zgłaszali, że to pomaga, ale w moim przypadku niekoniecznie. Weryfikacja plików nic nie wykazała, a uruchomienie przez administratora także nie naprawia problemu. Ostatni log: SimRail_log_2025-03-18_22-54-51.txt
Tomasz Grykien Posted March 18 Author Posted March 18 11 minut temu, PRP napisał(a): Również ma problem z grą. Po kilku minutach crash. Nie ma zasady, raz jak stoję na peronie na początku scenariusza, a raz losowo w trakcie jazdy. Bawiłem się ustawieniami grafiki, bo niektórzy zgłaszali, że to pomaga, ale w moim przypadku niekoniecznie. Weryfikacja plików nic nie wykazała, a uruchomienie przez administratora także nie naprawia problemu. Ostatni log: SimRail_log_2025-03-18_22-54-51.txt 20.34 MB · 0 pobrań Ja doszedłem do tego wywalanie być może powoduje Nakładka podczas gry, Jeśli się wyłączy gra działa normalnie stawiam problem z Nakładką gry. przed aktualizacją wszystko działało.
Bulbulator Posted March 18 Posted March 18 Mi się często gra crashowała dopóki nie zmniejszyłem rozdzielczości tekstur, od tamtej pory ani jednego crasha.
Tomasz Grykien Posted March 19 Author Posted March 19 2 godziny temu, Bulbulator napisał(a): Mi się często gra crashowała dopóki nie zmniejszyłem rozdzielczości tekstur, od tamtej pory ani jednego crasha. Mi i na najmniejszej Crasha dostałem mam nadzieje że to poprawią.
Tomasz Grykien Posted March 19 Author Posted March 19 (edited) Nie wiem co się dzieje z SimRail, podczas włączania coś tam się pokazuje i znika raz był wykrzyknik tak jak na filmach. 20250319_230738.mp4 20250319_230927.mp4 SimRail_log_2025-03-19_23-09-25.txt Edited March 19 by Tomasz Grykien
Un4givenPG Posted March 19 Posted March 19 Dołączam się do tematu. Gra crash-uje mi w losowych momentach. Błąd brzmi "Out of memory" pomimo że mam 32GB RAM-u i 24 GB VRAM-u. Logi w załączniku. SimRail_log_2025-03-19_23-21-55.txt
PRP Posted March 19 Posted March 19 Dobra, zmniejszyłem trochę ustawienia graficzne, wyłączyłem nakładkę Steam i uruchamiam przez administratora i udało się zrobić cały scenariusz. Rozmiar tekstur 1/2 spróbujcie na początku ustawić 🙂
Tomasz Grykien Posted March 20 Author Posted March 20 (edited) 43 minuty temu, PRP napisał(a): Dobra, zmniejszyłem trochę ustawienia graficzne, wyłączyłem nakładkę Steam i uruchamiam przez administratora i udało się zrobić cały scenariusz. Rozmiar tekstur 1/2 spróbujcie na początku ustawić 🙂 Nic nie trzeba zmniejszać żadnych ustawień graficznych, wystarczy Nakładkę wyłączyć i działa normalnie. strasznie Dziwne że nakładka robi ten problem na poprzedniej wersji gry normalnie Działało trzeba czekać aż SimRail zaktualizuje grę. 🙂 Edited March 20 by Tomasz Grykien
Lonely is Good Posted March 23 Posted March 23 12 minut temu, Gosposia Hela napisał(a): a jak tą nakładkę wyłączyć krok po kroku ? Zakładka steam/ustawienia/w grze/wyłącz zakładkę steam w grze
Tomasz Grykien Posted Sunday at 11:57 PM Author Posted Sunday at 11:57 PM Ja nie rozumie tej nakładki raz wywala teraz się włączyła normalnie, Mam nadzieje że jak będzie aktualizacja SimRail to rozwiąże te wywalanie.
Recommended Posts