bartbus Posted March 22 Posted March 22 (edited) Powie mi ktoś co robię nie tak? Rozłączam skład. Wchodzę do pierwszego i załączam baterię i przekaźnik różnicowy. Wchodzę do kabiny odluźniam hamulec. Włączam rozrząd , pantograf , wyłącznik szybki , przetwornicę ( jest dźwięk że działa) ale jak włączam sprężarkę , to nic się nie dzieje. Daję nastawnik do przodu, luzuje ale jak chcę ruszyć to nie reaguje. Co robię źle? EDIT: Jak w plikach ustawiłem jeden EN57 udało się ruszyć. EDIT nr2: Niby udało się ruszyć ale... Po zmianie kabiny zmieniam pantograf i resztę tak jak trzeba. Strasznie powoli nabija powietrza i jak już nabije i daje nastawnikiem kolejne pozycje to zero reakcji. Edited March 22 by bartbus
DeDe ツ Posted March 22 Posted March 22 (edited) Przed wjazdem do Katowic, Dyspozytorka oznajmiła, że trzeba będzie poczekać na wyjazd osobowego z peronów. Czekam 20m przed semaforem. Cierpliwości, kiedyś wyjedzie, Dajcie mu pół godziny. Pogoda piękna... Edited March 22 by DeDe ツ 2 1
patwrobel Posted March 22 Author Posted March 22 @DeDe ツ tyle na pewno nie trzeba czekać daj log sprawdzę ale pewnie silnik gry przestał działać i osobowy nie rusza. Czas oczekiwania robiłem max 5 min 1
DeDe ツ Posted March 22 Posted March 22 @patwrobel Nie mam niestety. No ale doczekałem się po 32 minutach 😄 1
patwrobel Posted March 22 Author Posted March 22 2 godziny temu, DeDe ツ napisał(a): @patwrobel Nie mam niestety. No ale doczekałem się po 32 minutach 😄 Ooo i to jest istotna informacja. Był ustawiony start EN57 za późno z Katowic. Robiłem ostatnio UpdateStartDate i to rozwaliło. Już poprawiłem w nowej wersji 1.0.5 z 2025.03.22 20:30. Pobierz tu: Link do pobrania: 44_patwrobel.7z (Aktualizacja: 2025.03.22 20:30) 2 1
Recommended Posts