korzeniewski36 Posted January 25 Posted January 25 Dostałem bana na czat głosowy że wyzywałem trola który mnie zablokował na szlaku i wyzywał przez pół scenerii. Puściły mi nerwy i tak oto się stało... No dobra ale mniejsza z tym... Pytanie czy ktoś wie coś na temat długości banów? Nigdzie nie ma żadnych informacji ani nic. Pisałem do 3 adminów i totalna olewka, wiadomość odczytana i zero odpowiedzi.
KOlorowy Posted January 25 Posted January 25 (edited) Moja dobra rada. Po pierwszej takiej niekulturalnej odzywce ze strony owego jegomościa, należało go zgłosić, a jego dlasze docinki olać i nie wdawać się z nim w żadne dyskusje. Jeśli nadal utrudniałby Tobie grę, należy wykonać kolejne zgłoszenie i opisać całą sytuację. Wtedy Ty jesteś górą - a w takim wypadku? Dostałeś po uszach i on jest górą. Poczekaj tydzień i być może blokada komunikacji głosowej zejdzie. Masz nauczkę na przyszłość. I tak, tutaj raczej nie dowiesz się tego. Spróbuj zapytać na.Discordzie SimRailowym, do kiedy masz blokadę, ale nie gwarantuję tego, że dostaniesz odpowiedź Edited January 25 by KOlorowy 1 4
zbynak Posted January 25 Posted January 25 3 godziny temu, korzeniewski36 napisał(a): Dostałem bana na czat głosowy że wyzywałem trola który mnie zablokował na szlaku i wyzywał przez pół scenerii. Puściły mi nerwy i tak oto się stało... No dobra ale mniejsza z tym... Pytanie czy ktoś wie coś na temat długości banów? Nigdzie nie ma żadnych informacji ani nic. Pisałem do 3 adminów i totalna olewka, wiadomość odczytana i zero odpowiedzi. Pod menu TAB możesz sobie wyciszyć każdego gracza, także polecam takie sposób na trolli i nie dawanie im się sprowokować. 1 3
rafalp195 Posted January 25 Posted January 25 A czy ktoś wie ile trwa ban na czat głosowy? Miałem podobną sytuację + 2 tygodnie odpoczynku od gry bo gracz wykłócał się ze mną że muszę mu podać przelot mimo że był przed czasem w EDR
korzeniewski36 Posted January 25 Author Posted January 25 U mnie Minoł tydzień, dalej zablokowany... 1
beskidek2513 Posted May 6 Posted May 6 W dniu 25.01.2025 o 20:52, korzeniewski36 napisał(a): U mnie Minoł tydzień, dalej zablokowany... W moim przypadku ban na czat głosowy trwał 24 dni.
Piter Posted May 7 Posted May 7 Podbijam temat. U mnie ban na radio trwa ponad miesiąc. Nie mogę się dowiedzieć za co i na jak długo, bo nikt z zespołu Simraila nie odpowiada ani na wiadomości prywatne, ani na Discordzie. Kro udzieli informacji w takim przypadku?
beskidek2513 Posted May 7 Posted May 7 7 godzin temu, Piter napisał(a): Podbijam temat. U mnie ban na radio trwa ponad miesiąc. Nie mogę się dowiedzieć za co i na jak długo, bo nikt z zespołu Simraila nie odpowiada ani na wiadomości prywatne, ani na Discordzie. Kro udzieli informacji w takim przypadku? W moim przypadku ban głosowy trwał 24 dni. 1
pomperek Posted Thursday at 06:22 AM Posted Thursday at 06:22 AM Nie spodziewaj się odpowiedzi były ziomku. Ban to bat na niepokornych graczy. Polak ma wredną naturę i jak ma stworzoną możliwość uprzykrzenia komuś życia, z pewnością to zrobi. Robią to przeważnie ci, którym wydaje się, że są mądrzejsi od innych. Głupiemu nie da się powiedzieć że jest głupi bo się obrazi. Znam graczy którzy przez pisanie prawdy maja permanentnego bana i już z nami ich nie ma. 3
Sn1ck3rs Posted Thursday at 10:37 AM Posted Thursday at 10:37 AM 4 godziny temu, pomperek napisał(a): Nie spodziewaj się odpowiedzi były ziomku. Ban to bat na niepokornych graczy. Polak ma wredną naturę i jak ma stworzoną możliwość uprzykrzenia komuś życia, z pewnością to zrobi. Robią to przeważnie ci, którym wydaje się, że są mądrzejsi od innych. Głupiemu nie da się powiedzieć że jest głupi bo się obrazi. Znam graczy którzy przez pisanie prawdy maja permanentnego bana i już z nami ich nie ma. Ban dla zwykłych graczy, trolle dalej latają nawet takie które kupiły grę na premierę, bo dalej ich nicki widzę w grze
Grandal74 Posted Thursday at 11:07 AM Posted Thursday at 11:07 AM 4 godziny temu, pomperek napisał(a): Polak ma wredną naturę i jak ma stworzoną możliwość uprzykrzenia komuś życia, z pewnością to zrobi. Głupoty opowiadasz. Nie Polak, a człowiek. Złośliwe, głupie, chamskie, wredne zachowania może generować człowiek z każdego kraju. My, Polacy nie różnimy się od innych in minus. 2
pomperek Posted Thursday at 03:52 PM Posted Thursday at 03:52 PM 4 godziny temu, Grandal74 napisał(a): Głupoty opowiadasz. Nie Polak, a człowiek. Złośliwe, głupie, chamskie, wredne zachowania może generować człowiek z każdego kraju. My, Polacy nie różnimy się od innych in minus. Jakbyś całe życie zawodowe plątał się po świecie tak jak ja od 1989 roku, miałbyś inny pogląd. Zaręczam ci.
Grandal74 Posted Friday at 03:59 AM Posted Friday at 03:59 AM (edited) Nie ma sensu tego kontynuować. Odwieczny argument, który jest dla mnie kompletnie bez sensu... "Gdybyś tyle co ja bywał na świecie to miałbyś inne zdanie". Nie, nie miałbym innego poglądu, mimo, że pewnie nie byłem poza naszym krajem tyle co ty. Po prostu na twojej drodze stali tacy, a nie inni ludzie. EOT. Edited Friday at 04:00 AM by Grandal74 1
Recommended Posts