dziadzmirowa Posted January 21 Posted January 21 Brak podanej tarczy manewrowej - świeci się na niebiesko. S: tunel_krakow_terrain_x107_z-35, P: (55217.01, 222.33, -17867.59), R: (8.54, 307.47, 359.99)
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 23 SIMRAIL Team Posted January 23 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Marti Posted February 13 Posted February 13 Mam ten sam problem, jakiś pomysł ? Dodam iż błąd zaczął występować po aktualizacji z przed paru dni
zemb Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago To samo jest na trasie do Warszawy Zachodniej. Jedziesz 4h przy dobrych wiatrach i dupa. Kurde kiedyś coś tam miałem siły pisać o błędach, potem szybko mi się odechciało. Co znowu mamy czekać z jakiś rok na poprawki???? Wielokrotnie podchodziłem do tej gry, jest super, tylko opieszałość z rozwiązaniem problemów mnie rozwala. Mija dwa lata, a gra dalej ma dużo problemów. No i zaraz przychodzi na myśl temat rzeka, który by pomógł ZAPIS. Mija dwa lata jak zgłaszałem to żeby zrobić zapis gry i ...... nic. 1
Recommended Posts