Gosposia Hela Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Po rozpoczęciu scenariusza jeżeli ruszymy chociaż o metr ( np. luzując hamulec ) przed wywołaniem radia to potem już stoimy w nieskończoność dyżurny się już nie odezwie i nie poda semaforka .
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 22, 2024 SIMRAIL Team Posted December 22, 2024 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3779 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3779
Vee Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 A działa Ci w ogóle pendolino ? Ja nie mogę ruszyć. Kawałek drgnał o 5 metrów i zbiegnięcie taboru i stoje. Hamulce na 3.60 i nie mogę odhamować już.
Gosposia Hela Posted December 23, 2024 Author Posted December 23, 2024 działą tylko najpierw wywołaj radio , odblokuj sprężynowy i dopiero . Chociaż czasem na serwerach wieloosobowych nie potrafię ruszyć po zatrzymaniu, napierdzielam wajchą w przód i w tył a ta bestia stoi dopiero po jakimś czasie takiego wachlowania ruszy ,
ChalwaBechatex Posted January 8 Posted January 8 W dniu 22.12.2024 o 14:58, Vee napisał(a): A działa Ci w ogóle pendolino ? Ja nie mogę ruszyć. Kawałek drgnał o 5 metrów i zbiegnięcie taboru i stoje. Hamulce na 3.60 i nie mogę odhamować już. W tym scenariuszu należy przed ruszeniem uzupełnić dane ETCS: maszynista 1234, numer pociągu, typ pociągu ED250x1, stopień SHP. Po zmianie kabiny trzeba zrobić to samo.
Recommended Posts