Genera艂 Jebiewdenko Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 W scenariuszu TLK Katowice - Krak贸w po podpi臋ciu Traxxa pod wagony nie mo偶na ruszy膰 poci膮gu - wygl膮da jakby co艣 hamowa艂o. Pomimo podawania pe艂nej mocy, lokomotywa jakby ci膮gnie do przodu, ale wagony twardo stoj膮.
bart_dem Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 U mnie wszystko dzia艂a dobrze. Wyluzowa艂e艣 hamulec pomocniczy?
Genera艂 Jebiewdenko Posted December 20, 2024 Author Posted December 20, 2024 6 godzin temu, bart_dem napisa艂(a): U mnie wszystko dzia艂a dobrze. Wyluzowa艂e艣 hamulec pomocniczy? Tak. Dzi艣 uda艂o mi si臋 to ruszy膰, jednak zrestartowa艂em scenariusz i znowu to samo. Mam wra偶enie, 偶e dzia艂a to losowo, bo wszystko robi艂em dok艂adnie tak samo...
bart_dem Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Scenariusze SimRail nie lubi膮 restart贸w. Wychodzi na to, 偶e nie tylko te tworzone przez spo艂eczno艣膰 馃槈
SIMRAIL Team uetam Posted December 22, 2024 SIMRAIL Team Posted December 22, 2024 2 godziny temu, superbuster11 napisa艂(a): Czasami pomaga restart gry 馃檪 Gry nie trzeba restartowa膰, powr贸t do g艂贸wnego menu wystarczy w ka偶dym przypadku. 1
Recommended Posts