Generał Jebiewdenko Posted Friday at 09:20 AM Posted Friday at 09:20 AM W scenariuszu TLK Katowice - Kraków po podpięciu Traxxa pod wagony nie można ruszyć pociągu - wygląda jakby coś hamowało. Pomimo podawania pełnej mocy, lokomotywa jakby ciągnie do przodu, ale wagony twardo stoją.
bart_dem Posted Friday at 02:08 PM Posted Friday at 02:08 PM U mnie wszystko działa dobrze. Wyluzowałeś hamulec pomocniczy?
Generał Jebiewdenko Posted Friday at 09:01 PM Author Posted Friday at 09:01 PM 6 godzin temu, bart_dem napisał(a): U mnie wszystko działa dobrze. Wyluzowałeś hamulec pomocniczy? Tak. Dziś udało mi się to ruszyć, jednak zrestartowałem scenariusz i znowu to samo. Mam wrażenie, że działa to losowo, bo wszystko robiłem dokładnie tak samo...
bart_dem Posted Friday at 09:39 PM Posted Friday at 09:39 PM Scenariusze SimRail nie lubią restartów. Wychodzi na to, że nie tylko te tworzone przez społeczność 😉
SIMRAIL Team uetam Posted 10 hours ago SIMRAIL Team Posted 10 hours ago 2 godziny temu, superbuster11 napisał(a): Czasami pomaga restart gry 🙂 Gry nie trzeba restartować, powrót do głównego menu wystarczy w każdym przypadku. 1
Recommended Posts