Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Problem jest następujący. W momencie połączenia elegancko dwóch składów ED250, nie otrzymuję osiągnięcia na Steamie. (Nie jest to jednostkowy przypadek, a i inni mają problemy z osiągnięciem tego ( i innych) osiągnięcia, nawet po spełnieniu warunków). Jeden plik przesyłam przez forum, ale drugi (Mission Data) przez zewnętrzną stronę, gdyż forum nie chce mi obsłużyć tego pliku (rozszerzenie BIN). Plik

(edycja) Jadąc całą trasę Katowice - Warszawa w trybie wieloosobowym (skład był cały czas pod moją kontrolą, jeszcze przed wjazdem na Katowice) nie zalicza mi osiągnięcia "Dostawa słoików"

(edycja 2) Osiągnięcie ze sprzęganiem dwóch składów udało osiągnąć się DOPIERO, gdy (najprawdopodobniej) prędkość oscyluje w granicach 2-3 km/h. Gdy jedziemy wolniej, niż te rzeczone 2-3 km/h, niestety nie zalicza. Problem z osiągnięciami "szlakowymi" (jak chociażby "Dostawa słoików") nadal nierozwiązany. Wypadałoby to jakoś uregulować 

SimRail_log_2024-12-19_15-52-03.txt

Edited by KOlorowy
Posted

Po łatce z 23 grudnia w której rzekomo zostały naprawione osiągnięcia Katowice - Warszawa i na odwrót, niestety, nic się nie zmieniło. Przejechałem dzisiaj trasę z Warszawy do Katowic i nadal nie mam osiągnięcia (ale na przykład bez problemu zdobyłem osiągnięcie "Wychodzimy na pole", więc problem jest z konkretnymi osiągnięciami)

Kurs.jpg

kurs 2.jpg

• I agree 2
Posted (edited)

Trasę Warszawa -  Kraków przejechałem w trybie wieloosobowym i zaliczyło mi bez problemu 

(edycja: Dzisiaj przejechałem w trybie wieloosobowym trasę Kraków - Warszawa i zaliczyło mi bez problemu)

(edycja 2: Nie zaliczyło mi trasy Sędziszów - Katowice)

Edited by KOlorowy
Posted

Mi też nie zaliczyło trasy Sędziszów -Katowice w trybie single player (jazda EN57 czasy współczesne).

A ktoś ma pomysł, jak zaliczyć jazdę w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara na torze doświadczalnym? 

Posted (edited)

Mnie nie zaliczyło trasy Katowice -Sędziszów. Jechałem wczoraj w trybie jednoosobowym dziś w trybie wieloosobowym.

Edited by kizdor22
Posted

I got the Katowice-Sędziszów achievement by completing the [ET22][Cargo] Katowice-Sędziszów scenario. It takes the route via Juliusz and Dorota.

Sorry for the English. 

Posted

Scenariusz towarowy Katowice - Sędziszów odblokowuje osiągnięcie po minięciu semafora wjazdowego do Sędziszowa. Dodam tylko, że był to scenariusz z lokomotywą ET22

Posted

Dziękuję.  Scenariusz towarowy Katowice - Sędziszów odblokował osiągnięcie po minięciu semafora wjazdowego do Sędziszowa. Dodam tylko, że był to również scenariusz z lokomotywą ET22     

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy