o.O Posted Wednesday at 08:04 PM Posted Wednesday at 08:04 PM Będąc dyżurnym na dowolnej nastawni jeżeli w oknie chatu ogólnego lub do sąsiedniej nastawni użyjemy cyfr 1 2 3 itd to przełączają się w tym samym czasie widoki kamery... 2
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Thursday at 07:34 AM SIMRAIL Team Posted Thursday at 07:34 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
PL_Andrev Posted yesterday at 06:29 AM Posted yesterday at 06:29 AM Był już rozwiązany i znowu zepsuty? Grałem przedwczoraj (18-tego) i chciałem zgłosić tego buga, ale wtedy już działało (Kozłów + inna nastawnia).
Bulbulator Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Grałem wczoraj (19-tego) na Kozłowie i problem występował.
tommy99991 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) W dniu 18/12/2024 o 9:04 PM, o.O napisał(a): Będąc dyżurnym na dowolnej nastawni jeżeli w oknie chatu ogólnego lub do sąsiedniej nastawni użyjemy cyfr 1 2 3 itd to przełączają się w tym samym czasie widoki kamery... Ale to tylko na klawiszach zmiany kamer. Mi tam całe życie było wygodniej pisać cyfry na numerycznej, a tam już ten problem nie występuje a wręcz jest ułatwieniem aby szybko przeskoczyć z rozkładu na pulpit. Ale fakt, można by przybindować nie co inny skrót klawiszowy do tej czynności dodając wcześniej np. ctrl :) Edited 12 hours ago by tommy99991
PL_Andrev Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 godzin temu, Bulbulator napisał(a): Grałem wczoraj (19-tego) na Kozłowie i problem występował. Dobra to inny bug, rzeczywiście w oknie czatu z dyżurnym przełącza widoki
Recommended Posts