Kethrax Posted Sunday at 02:46 PM Posted Sunday at 02:46 PM Po wyjściu z EA nie działa scenariusz "Samouczek EU07", włączenie radiotelefonu nie włącza radiotelefonu. Nie da się przejść do kolejnego etapu samouczka....
kei.tres Posted Sunday at 05:36 PM Posted Sunday at 05:36 PM A zasilacz włączyłeś? Bo właśnie sprawdziłem i działa. Trzeba tylko zasilacz włączyć i rozdzielacz napięcia.
Averrnor Posted Sunday at 05:55 PM Posted Sunday at 05:55 PM Zasilacz został dodany po wyjściu ET22, wersja samouczka została niestety stara, która nie uwzględnia tego kroku. Bardzo frustrujące dla nowych graczy, aczkolwiek do znalezienia tutaj na forum.
Kethrax Posted Sunday at 09:28 PM Author Posted Sunday at 09:28 PM (edited) No tak, skąd miałem wiedzieć że zasilacz do włączenia oprócz baterii .... 😄 To tylko dowodzi ... , właśnie tego czego dowodzi, przydałby się jakieś oficjalne stanowisko wydawcy w sprawie stanu tego produktu... a tak w ogóle to będę testował co jakiś czas bo nie zawsze mam czas czytać forum i oczekiwałem działającego produktu 😉 @Averrnor - dzięki 🙂 Edited Sunday at 09:31 PM by Kethrax
Recommended Posts