KwasieK Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Jak jechałem elfem i zaczął deszcze padać to gdy są kropelki na szbyie to się tak dziwnie błyszczą jakby się psuło światło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie. Problem jest już nam znany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheShotte Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Jest "quick fix" na to. Wejdź w ustawienia graficzne, i zmień detal światła na niższy (lub wyższy, obo), aplikuj zmiany. W momencie jak zmiany zostaną wprowadzone przez grę, zniknie ten odbłysk. I możesz śmiało zmienić to ustawienie na tak jak było przed zmianą. Voila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averrnor Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Godzinę temu, TheShotte napisał(a): Jest "quick fix" na to. Wejdź w ustawienia graficzne, i zmień detal światła na niższy (lub wyższy, obo), aplikuj zmiany. W momencie jak zmiany zostaną wprowadzone przez grę, zniknie ten odbłysk. I możesz śmiało zmienić to ustawienie na tak jak było przed zmianą. Voila. Muszę to koniecznie sprawdzić bo i na posterunkach potrafią mi te stroboskopy wyskoczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheShotte Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 37 minutes ago, Averrnor said: Muszę to koniecznie sprawdzić bo i na posterunkach potrafią mi te stroboskopy wyskoczyć... Nie wiem jak z posterunkami, bo grałem tylko jako maszynista, ale w lokomotywach na pewno działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts