Jump to content

Recommended Posts

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted

Ja mam problem z brakiem możliwości połączenia się do multi. Wchodzę na dyżurki ale jestem off, nie działają stoły, nie ma pociągów.
Przełącz się na inny internet sprawdź czy zadziała, ja żeby pograć muszę via komórkę się wpinać. Zgłaszałem w wakacje, ale mnie olali.
Gram w wiele mmo, ale tylko w tej jest problem. Weszli na full wersję, a połączenia do swoich serwerów nie umieją zrobić na porządnie.

• SIMRAIL Team
Posted
37 minut temu, Gerdzik napisał(a):

Ja mam problem z brakiem możliwości połączenia się do multi. Wchodzę na dyżurki ale jestem off, nie działają stoły, nie ma pociągów.
Przełącz się na inny internet sprawdź czy zadziała, ja żeby pograć muszę via komórkę się wpinać. Zgłaszałem w wakacje, ale mnie olali.
Gram w wiele mmo, ale tylko w tej jest problem. Weszli na full wersję, a połączenia do swoich serwerów nie umieją zrobić na porządnie.

Jeżeli problem nie występuje przy połączeniu "przez komórkę" to jest to wina Twojego dostawcy internetu a nie SimRaila.
Pozdrawiam

Posted

"Jeżeli problem nie występuje przy połączeniu "przez komórkę" to jest to wina Twojego dostawcy internetu a nie SimRaila.
Pozdrawiam"

Jak opona działa poprawnie na betonie a na asfalcie nie, do wina niedopracowania opony a nie asfaltu.
Jesteście ponoć polską firmą, to problemy z połączeniem przez światłowód Orange, powinniście mieć spokojnie opanowane, bo to największy w kraju dostawca. A już po lekturze Waszego forum z pomocą, widać wiele osób ma ten sam problem z dokładnie tym samym.

Sorki 
ShazzShank że wbiłem Ci się w wątek. Gra fajna, ludzie w większości spoko. Spokojnych tras.

• Like 1
Posted (edited)
6 godzin temu, Gerdzik napisał(a):

Jesteście ponoć polską firmą, to problemy z połączeniem przez światłowód Orange, powinniście mieć spokojnie opanowane, bo to największy w kraju dostawca.

Dziwne, mam Orange światłowód i żadnych problemów z multi - nigdy. Sprawdź ustawienia modemu/routera. A może masz włączoną Cybertarczę na światłowodzie - choć tylko zgaduję, że to może mieć coś wspólnego (bo to mało prawdopodobne). Inna sprawa, czy nie zablokowałeś sobie połączenia przez firewall w systemie? Sprawdź co masz ustawione dla Simrail na liście dozwolonych aplikacji zapory Windows defender

Edited by qbahn
  • I agree 3
Posted (edited)
50 minutes ago, qbahn said:

Dziwne, mam Orange światłowód i żadnych problemów z multi - nigdy. Sprawdź ustawienia modemu/routera. A może masz włączoną Cybertarczę na światłowodzie - choć tylko zgaduję, że to może mieć coś wspólnego (bo to mało prawdopodobne). Inna sprawa, czy nie zablokowałeś sobie połączenia przez firewall w systemie? Sprawdź co masz ustawione dla Simrail na liście dozwolonych aplikacji zapory Windows defender

A co mi możesz doradzić? Nie mam opcji uruchomienia natywnie simrail'a na macbook'u. 

btw czy jest możliwość by ktoś mi zdalnie odblokował funkcje multi ? 

Edited by ShazzShank
Posted
17 hours ago, Laurent_ctr said:

J’ai le même problème, j’ai terminé 2 tutoriels mais je n’arrive pas à rejoindre le multijoueur.. (Je suis aussi sur geforcenow)

daium so what do we do now ? i'm still waiting ..

Posted
3 hours ago, ShazzShank said:

daium so what do we do now ? i'm still waiting ..

Yes wait for geforce to apply the latest patch. I sent a message on reddit too .

• I agree 1
Posted
Just now, Laurent_ctr said:

Yes wait for geforce to apply the latest patch. I sent a message on reddit too .

thanks buddy ! Appreciated ❤️ 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy