ShazzShank Posted Saturday at 06:48 PM Posted Saturday at 06:48 PM Brak możliwości gry multiplayer mimo ukończenia samouczków.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 07:18 PM SIMRAIL Team Posted Saturday at 07:18 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
ShazzShank Posted Monday at 03:58 PM Author Posted Monday at 03:58 PM To ile mam czekać by móc grać multi-player? Póki co nic mi się nie zupdateowało
Gerdzik Posted Monday at 07:22 PM Posted Monday at 07:22 PM Ja mam problem z brakiem możliwości połączenia się do multi. Wchodzę na dyżurki ale jestem off, nie działają stoły, nie ma pociągów. Przełącz się na inny internet sprawdź czy zadziała, ja żeby pograć muszę via komórkę się wpinać. Zgłaszałem w wakacje, ale mnie olali. Gram w wiele mmo, ale tylko w tej jest problem. Weszli na full wersję, a połączenia do swoich serwerów nie umieją zrobić na porządnie.
SIMRAIL Team uetam Posted Monday at 08:01 PM SIMRAIL Team Posted Monday at 08:01 PM 37 minut temu, Gerdzik napisał(a): Ja mam problem z brakiem możliwości połączenia się do multi. Wchodzę na dyżurki ale jestem off, nie działają stoły, nie ma pociągów. Przełącz się na inny internet sprawdź czy zadziała, ja żeby pograć muszę via komórkę się wpinać. Zgłaszałem w wakacje, ale mnie olali. Gram w wiele mmo, ale tylko w tej jest problem. Weszli na full wersję, a połączenia do swoich serwerów nie umieją zrobić na porządnie. Jeżeli problem nie występuje przy połączeniu "przez komórkę" to jest to wina Twojego dostawcy internetu a nie SimRaila. Pozdrawiam
Gerdzik Posted yesterday at 04:48 AM Posted yesterday at 04:48 AM "Jeżeli problem nie występuje przy połączeniu "przez komórkę" to jest to wina Twojego dostawcy internetu a nie SimRaila. Pozdrawiam" Jak opona działa poprawnie na betonie a na asfalcie nie, do wina niedopracowania opony a nie asfaltu. Jesteście ponoć polską firmą, to problemy z połączeniem przez światłowód Orange, powinniście mieć spokojnie opanowane, bo to największy w kraju dostawca. A już po lekturze Waszego forum z pomocą, widać wiele osób ma ten sam problem z dokładnie tym samym. Sorki ShazzShank że wbiłem Ci się w wątek. Gra fajna, ludzie w większości spoko. Spokojnych tras. 1
ShazzShank Posted yesterday at 09:41 AM Author Posted yesterday at 09:41 AM Yo, ja niestety dalej mam build z 14.12 czyli przed patch'em, nie jestem w stanie nic zrobić, bo gram via geforce now na macbook'u...
qbahn Posted yesterday at 11:26 AM Posted yesterday at 11:26 AM (edited) 6 godzin temu, Gerdzik napisał(a): Jesteście ponoć polską firmą, to problemy z połączeniem przez światłowód Orange, powinniście mieć spokojnie opanowane, bo to największy w kraju dostawca. Dziwne, mam Orange światłowód i żadnych problemów z multi - nigdy. Sprawdź ustawienia modemu/routera. A może masz włączoną Cybertarczę na światłowodzie - choć tylko zgaduję, że to może mieć coś wspólnego (bo to mało prawdopodobne). Inna sprawa, czy nie zablokowałeś sobie połączenia przez firewall w systemie? Sprawdź co masz ustawione dla Simrail na liście dozwolonych aplikacji zapory Windows defender Edited yesterday at 11:27 AM by qbahn 3
ShazzShank Posted yesterday at 11:29 AM Author Posted yesterday at 11:29 AM (edited) 50 minutes ago, qbahn said: Dziwne, mam Orange światłowód i żadnych problemów z multi - nigdy. Sprawdź ustawienia modemu/routera. A może masz włączoną Cybertarczę na światłowodzie - choć tylko zgaduję, że to może mieć coś wspólnego (bo to mało prawdopodobne). Inna sprawa, czy nie zablokowałeś sobie połączenia przez firewall w systemie? Sprawdź co masz ustawione dla Simrail na liście dozwolonych aplikacji zapory Windows defender A co mi możesz doradzić? Nie mam opcji uruchomienia natywnie simrail'a na macbook'u. btw czy jest możliwość by ktoś mi zdalnie odblokował funkcje multi ? Edited yesterday at 12:17 PM by ShazzShank
Laurent_ctr Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago J’ai le même problème, j’ai terminé 2 tutoriels mais je n’arrive pas à rejoindre le multijoueur.. (Je suis aussi sur geforcenow) 1
ShazzShank Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 17 hours ago, Laurent_ctr said: J’ai le même problème, j’ai terminé 2 tutoriels mais je n’arrive pas à rejoindre le multijoueur.. (Je suis aussi sur geforcenow) daium so what do we do now ? i'm still waiting ..
Laurent_ctr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, ShazzShank said: daium so what do we do now ? i'm still waiting .. Yes wait for geforce to apply the latest patch. I sent a message on reddit too . 1
ShazzShank Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, Laurent_ctr said: Yes wait for geforce to apply the latest patch. I sent a message on reddit too . thanks buddy ! Appreciated ❤️
Recommended Posts